in ,

Imagini spion: Suzuki Vitara facelift se pregăteşte pentru debut în luna octombrie

Cu ajutorul fotografilor Automedia aflăm că Suzuki Vitara va beneficia de un facelift, iar premiera maşinii va avea loc în scurt timp, cele mai probabil la Salonul Auto de la Tokio de la sfârşitul lunii octombrie.

Acest exemplar poartă un camuflaj în partea din spate, ceea ce ne indică că designul stopurilor a fost modificat. În partea frontală este ascunsă doar bara de protecție și grila radiatorului, însă acest lucru nu înseamnă că şi structura blocurilor optice nu va fi modificată.

Un lucru care trebuie de remarcat este apariția senzorilor pe bara de protecție. Modelul actual nu a beneficiat de aşa ceva, însă iată că noutatea va dispune de mai multe sisteme moderne de protecţie.

În varianta actualizată a lui Vitara mai aşteptăm să vedem un sistem multimedia nou, iar materialele decorative folosite în habitaclu să devină mai calitative.

Gama de propulsoare ar putea fi completată cu unitatea BoosterJet de un litru volum, iar maşinile în nivele de echipare de top vor veni cu sistem de tracţiune integrală Suzuki Allgrip AWD.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?