in ,

Imagini spion: Un prototip misterios McLaren a fost văzut pe circuitul Nurburgring

Fotografii Automedia au surprins lângă şi pe circuitul german Nurburgring o maşină misterioasă marca McLaren. Aceasta este camuflată, are nişte forme aerodinamice complexe şi poartă un nume de cod care stârneşte curiozitatea – MV715-23.

Informaţii exacte despre acest automobil nu se cunosc, dar se presupune că este construit pe baza modelului 675LT şi este pus în mişcare de o unitate de propulsie performantă (715 CP?).

Partea frontală a coupeului iese în evidenţă printr-un splitter enorm, aripi şi o capotă ventilată. La acestea se mai adaugă numeroase guri de aerisire, alături de un difuzor şi un eleron uriaş în partea posterioară.

Bara de protecţie spate este de asemenea ventilată şi prin aceasta se fac văzute pe centru terminaţiile sistemului de evacuare a gazelor de eşapament.

Nu ne rămâne decât să intuim ce maşină este aceasta. O primă versiune ar fi că este un nou model pregătit pentru categoria de curse GT3 sau GT4. A doua versiune este că McLaren ar pregăti un concurent pentru supercarul Lamborghini Huracan Performante, iar cea din urmă presupune că britanicii testează pe el anumite componente pe care le vor regăsi pe hipercarul BP23.

Vezi şi: (foto) McLaren a făcut publice imagini cu prototipul unui nou model cu trei locuri pentru pasageri

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

What do you think?