in ,

Imagini spion: Volkswagen s-ar gândi deja la o versiune R pentru noul T-Roc

Noul crossover VW T-Roc, care urmează să devină cea mai compactă ofertă din gama europeană de maşini a producătorului din Wolfsburg, a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acolo compania nu a dezvăluit toate secretele noului model, însă se pare că urmează să vedem versiuni noi a modelului.

După cum s-a anunţat, cel mai puternic motor care poate fi montat sub capota lui VW T-Roc are un volum de 2.0 litri şi produce 190 CP. Cu toate acestea, prototipul pe care l-au observat fotografii Automedia, în timpul testelor de pe Nurburgring, era cu siguranță echipat cu un motor mult mai puternic.

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră – VW T-Roc R-Line şi VW Tiguan Allspace R-Line

Se presupune că VW a testat versiunea R a crossover-ului, care spre deosebire de modificările făcute de nivelul de echipare R-Line, își va justifica pe deplin numele și din punct de vedere a dinamicii.

Potrivit informaţiilor, acest SUV compact este pus în mişcare de un motor preluat de la Golf R cu cel puţin 300 de CP şi un sistem de tracţiune integrală. Astfel, viitorul T-Roc R are toate şansele să fie la fel de dinamic cum este un Audi RS Q3 actual.

Vezi şi: Imagini spion: Pe Nurburgring se pregăteşte cel mai puternic Volkswagen Golf

Din păcate, încă nu este clar dacă Volkswagen va aduce cu adevărat pe piață acest model sport. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, pe lângă motor, aceasta va mai primi un eşapament şi o suspensie modificată, un aspect mai agresiv și bineînțeles un preț mai impresionant.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

 

Iti place articolul?