in , ,

(imagini spion/video) Ford confirmă apariţia lui Ranger Raptor printr-un teaser intrigant

Deja cunoaştem că Ford F-150 Raptor va avea un “frate” mai mic – Ranger Raptor. Fotografii Automedia au surprins din nou acest pick-up extrem la teste şi au reuşit să imortalizeze cele mai bune imagini cu acesta.

Iar cel mai recent, chiar Ford i-a confirmat apariţia în anul 2018, lansând un teaser intrigant.

Pe baza acestor fotografii cu maşina care a mai lăsat puţin din camuflaj, iar acest lucru a scos la iveală câteva detalii, graficienii s-au apucat de lucru şi au creat primele imagini de tip render.

FOTO: topspeed.com

Ford ar putea folosi pe modelul de serie Ranger Raptor aceleaşi soluţii stilistice pe care le-a implementat deja în exteriorul lui F-150 Raptor. În particular vorbind, maşina de teren va avea o parte frontală cu forme agresive, iar de jur împrejurul caroseriei o mulţime de elemente de protecţie.

Mai mult, garda la sol a acestei versiuni va creşte datorită instalării unor anvelope pentru off-road BF Goodrich All-Terrain TA 285/70 R17, dar şi a unei suspensii modernizate.

Puterea de sub capotă va varia între 320 şi 350 CP, agregatul fiind cuplat la cea mai nouă cutie automată cu 10 trepte. Nu este exclusă ideea că ar putea fi montat şi motorul de 450 de cai, găsit pe F-150 Raptor.

Debutul pick-up-ului extrem va avea loc până la sfârşitul anului 2018, posibil împreună cu modelul facelift.

Vezi şi: (video) Ford F-150 Raptor arată ce știe în off-road

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Iti place articolul?