in ,

LOLLOL OMGOMG LoveLove AngryAngry COOLCOOL WTFWTF

Italia: Un Ford Focus condus de o șoferiță a fost surprins de radar “circulând” cu 703 km/h

Situaţie ieşită din comun în Italia. O şoferiţă a fost amendată, dar şi lăsată fără permis, după ce datele evident eronate ale unui radar au înregistrat o viteză de deplasare de 703 km/h!

Limita de viteză pe drumul pe care circula era de 70 km/h. S-a întâmplat în Italia, în Offagna, o comună din provincia Ancona, regiunea Marche, potrivit autoappassionati.it.

FOTO: dagospia.com

Conform procesului verbal făcut recent public, femeia aflată la volan a avut o viteza înregistrată, încă în ziua de 24 aprilie 2020, de 703 kilometri pe oră. În ciuda erorii evidente a radarului, șoferița s-a ales cu aproximativ 850 de euro amendă, permisul suspendat și 10 puncte de penalizare!

Potrivit presei auto locale, eroarea a fost atribuită unei defecțiuni a radarului, însă o parte din vină aparține și Poliției Locale, care nu a verificat datele din raport înainte de a trimite femeii amenda.

Ea a depus plângere și a fost sfătuită de purtătorul de cuvânt al comitetului pentru respectarea legislației rutiere să nu accepte anularea sancțiunii, ci să solicite despăgubiri. Cum va evolua situaţia deocamdată nu se cunoaşte.

FOTO: facebook.com/giovanni.strologo

Iti place articolul?

-6 points
Upvote Downvote