in

“Doamne-ajută”. Jeremy Clarkson a fost internat în spital! Iată ce a păţit prezentatorul

Actualul prezentator al emisiunii cu tematică auto The Grand Tour, Jeremy Clarkson, a fost internat în spital. Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie, scriu jurnaliştii de la BBC.

FOTO: sky.com

Jeremy Clarkson s-a îmbolnăvit în timp ce se afla în concediu cu familia sa în Majorca (insulă spaniolă). Potrivit medicilor care îl examinează, sănătatea sa este în afara oricărui pericol, însă Clarkson a numit incidentul unul foarte “deranjant”, care ar putea fi o piedică pentru planurile sale.

Prezentatorul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care şi-a descris starea şi a dat de înţeles că se află în spital. Prima imagine a comentat-o astfel: “Nu e acel fel de brăţară pe care obişnuiesc să o port când mă odihnesc”.

Not the sort of bangles I usually choose on holiday

Публикация от Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Ulterior, într-un mod ironic, Clarkson a mai postat o fotografie cu James May, colegul său, spunând: “Acesta este singurul membru al echipei The Grand Tour care este încă pe picioare. Doamne-ajută”.

The only functioning member of the Grand Tour team right now. God help us.

Публикация от Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Amintim că anterior, un accident grav în timpul filmărilor show-ului l-a avut de suferit Richard Hammond. Acesta a pierdut controlul volanului unui supercar electric şi a ieşit în afara unui drum.

Vezi şi: Jeremy Clarkson i-a găsit lui Richard Hammond un loc de muncă pe care îl poate face într-un picior

Iti place articolul?