in ,

Koenigsegg a vândut toate cele 80 de exemplare Regera. Iată câţi bani a făcut pe ele

Compania suedeză Koenigsegg a anunţat oficial că a vândut toate exemplarele hipercarului Regera. În total s-au planificat şi au fost construite 80 de exemplare a modelului.

Sistemul de propulsie al acestei maşini este unul de tip hibrid şi are la bază un V8 twin-turbo de 5.0 litri. La acesta sunt conectate alte trei electromotoare care însumează circa 700 de CP, un set de acumulatori şi o transmisie specială numită KDD, care funcţionează în principiu pe baza unei singure trepte în regim Drive, alături de Reverse.

Puterea totală este egală cu 1.500 de CP, iar cuplul maxim atinge 2.000 de Nm.

Caracteristicile dinamice nu au cum să nu impresioneze. În doar 20 de secunde atinge 400 de km/h, iar viteza maximă depăşeşte ultima cifră!

Vezi mai multe: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Koenigsegg Regera

Preţul minim al fiecărui exemplar vândut este de 2.1 milioane de euro. Respectiv, Koenigsegg îşi va scoate profitul curat din cel puţin 168 de milioane de euro.

Amintim că în gama actuală a mărcii mai există modele Agera RS şi One:1, majoritatea dintre ele fiind de asemenea vândute. Totodată, în prezent coada formată din clienţii care îşi aşteaptă comenzile s-a întins pentru patru ani înainte!

Vezi şi: Şeful acestei companii auto are o aplicaţie pe telefon prin care vede unde se află orice maşină

Apropo, în premieră, varianta digitală a acestui model va apărea în cea mai nouă parte a jocului Need For Speed. Vezi maşina într-un trailer video aici: (video) Electronic Arts a prezentat noul Need for Speed Payback

Iti place articolul?