in

La Salonul Auto de la Los Angeles ne aşteaptă peste 50 de premiere, printre care şi Honda Civic Si

Premiera publică a versiunii “fierbinţi” a coupeului Honda Civic de generaţie nouă va avea loc la 16 noiembrie 2016, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Despre acest lucru se spune într-un comunicat oficial al Salonului, acolo unde vor fi expuse cel puţin 50 de premiere auto.

honda-civic-coupe

Honda Civic Si va primi un motor turbo cu 220-230 de cai putere. Unitatea va înlocui motorul natural aspirat de 2.4 litri care producea pe generaţia anterioară 205 CP.

Toată această putere ar putea fi extrasă din agregatul turbo de 1.5 litri care pe un sedan şi coupe Civic obişnuit generează 176 CP, iar pe cel mai nou crossover Honda CR-V – 190 de cai putere.

Vezi şi: (foto/video) Noua generaţie Honda CR-V are un design reuşit şi în premieră un motor turbo

honda-civic-coupe-si

Potrivit altor informaţii, Civic Si va fi dotată cu un motor turbo cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, care pe Civic Type R de generaţie trecută generează 305 cai putere.

Anterior se mai anunţase că Honda ar putea lansa şi o versiune mai performantă a hatchback-ului Civic. Varianta Type S ar putea primi un motor de 1.5 litri cu 200 de cai putere, cuplat la un variator.

Vezi şi: (video) Honda Civic Coupe s-a ales cu marele premiu din partea IIHS

civic-si_1

civic-si_2

civic-si_3

civic-si_4

civic-si_5

civic-si_6

civic-si_7

civic-si_8

civic-si_9

Sursă imagini: Autoevolution

What do you think?