in , ,

Los Angeles 2018: G-Class cu vopsea de 6500 de dolari – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

În vizita noastră la Salonul Auto de la Los Angeles am ajuns să avem şi primul contact cu versiunea G 550 a noului Mercedes-Benz G-Class (preț de start: 124.500 $). O asemenea maşină se vinde doar pe pământ american şi în Europa nu poate fi găsită, dar nu e nimic special în ea.

Modelul G 550 se deosebeşte uşor de un G 500 european doar la capitol estetic şi doar prin denumire pentru o diferenţiere a pieței de desfacere. Maşina vine din uzină cu un bull bar care protejează partea sa frontală. De asemenea, există semnalizatoare de direcţie laterale, atât în faţă, cât şi în spate, o dotare obligatorie pe automobilele în specificaţie americană. Sub capotă însă este instalat acelaşi motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, care produce 422 cai putere și 610 Nm.

Apropo, ţinem să menţionăm că maşina în care am urcat are o caroserie acoperită cu o vopsea opţională care costă 6.500 de dolari, dar şi un Night Package / AMG Line care costă alţi 5.370 de dolari. Impresionant, nu?

Vezi şi asta neapărat: Los Angeles 2018: Standul Mercedes-Benz cu noile AMG GT facelift şi GLE – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. (video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Mercedes-Benz G-Class
2. A început producţia noului G-Class la mai puţin de 1500 de km de Chişinău. Iată cât costă în Moldova

3. Imaginea zilei: Trei G-Class-uri nou-nouţe au ajuns la Chişinău

4. (video) Un fotograf şi un regizor au explorat taigaua finlandeză cu un nou Mercedes-Benz G-Class