in , ,

Los Angeles 2018: Prima impresie despre noul Chevrolet Silverado, Cadillac Escalade Sport Edition şi un GMC Sierra pe şenile

Mai avem încă un reportaj video de la Salonul Auto de la Los Angeles pe care l-am vizitat şi prin el dorim să vă arătăm nişte maşini pe care unii europeni le-ar considera nenormale pentru exploatarea pe drumurile publice. Vorbim despre nişte vehicule impunătoare, pe care, motoare cu un volum mai mic de 6.2 litri nu găseşti!

În primul rând am avut primul contact cu noua generaţie Chevrolet Silverado, un pick-up care acum îi va pune şi mai multe beţe în roate bestseller-ului Ford F-150. Mașina este mai ușoară, mai puternică și mai spațioasă, criterii importante pe care americanii le caută la astfel de mașini. Un al criteriu de atracție este look-ul exterior, în timp ce în interior situația poate fi mai subtilă. Un exemplu este nivelul de echipare de top High Country, prin care ne-am convins de asta.

Ulterior, am văzut și noua versiune pentru Cadillac Escalade – Sport Edition. Aceasta se deosebește de un SUV normal în primul rând printr-un kit exterior ușor modificat, cu accente și accesorii sport, dar și un motor V8 de 6.2 litri cu 426 CP.

Încă o mașină interesantă pe care am avut deosebita ocazie să o vedem este un concept făcut pe baza pick-up-ului GMC Sierra de generație anterioară. În loc de roți are șenile, iar sub capotă are un turbo diesel Duramax de 6.6 litri volum. Propulsorul produce 451 de CP şi un cuplu imens de 1.234 Nm. Cutia de viteze este una automată cu şase trepte. Combinația îl face practic invincibil în “off-road-ul alb” .

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. (video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noua generaţie Chevrolet Silverado

2. (foto/update) Chevrolet arată noul Silverado 2500 HD în nivelul de echipare de top High Country

3. (foto) Ne pregătim de iarnă alături de GMC. Maşina ideală pentru cucerirea nămeţilor

Vezi şi: (video) Drag race: Cum cel mai puternic Chevrolet Camaro de serie este umilit de un Cadillac Escalade

GALERIE FOTO:

What do you think?