in , ,

Los Angeles 2018: Primul contact cu BMW Vision iNEXT – Reportaj Video AutoBlog.MD

La fel, în ajunul Salonului Auto de la Los Angeles, BMW a organizat un eveniment special de prezentare publică a conceptului Vision iNEXT. Amintim că această maşină electrică a fost arătată anterior unui număr limitat de jurnalişti şi a făcut asta în zbor, într-un avion special amenajat!

BMW Vision iNEXT Concept Los Angeles 2018 19

Am găsit deci un viitor SAV (Sports Activity Vehicle) cu forme mai neobişnuite, dar care dă clar de înţeles că este un automobil marca BMW, mai ales prin pseudo grila radiatorului care a fost mărită în dimensiuni şi încorporează diferiţi senzori.

Conceptul nu are montanţi centrali, are un ampatament lung datorită consolelor scurtate şi diferite laturi ale caroseriei iluminează într-o culoare albastră, arătând că este deblocat şi că este propulsat de motoare electrice. Interiorul minimalist, dar cu materiale de calitate, este orientat pentru a-i transporta pe pasageri în siguranţă şi confort, în regim de pilotare automată, dar mai prezintă un mod în care oamenii vor putea interacţiona în viitor cu maşina, prin comenzi tactile pe suprafeţe netradiționale.

Modelul de serie îl vom vedea în anul 2021 şi va fi produs în Germania.

Vezi mai multe detalii: (video) Cum ne vom deplasa în viitor? Conceptul BMW Vision iNEXT ne oferă un răspuns

Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de YouTube! Pentru a face asta nu trebuie decât să dați un click pe imaginea de mai jos:

buton subscribe

GALERIE FOTO: