in , ,

Los Angeles 2018: Primul contact cu noul BMW X7 – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Acum, noul BMW X7 a devenit tatăl tuturor SAV-urilor (Sport Activity Vehicle) produse de marca bavareză. Maşina inspiră încredere şi este una dintre cele mai dotate, tehnologizate maşini pe care le-am văzut la Salonul Auto de la Los Angeles, acolo unde a debutat în premieră publică. Anul 2019 va fi anul în care modelul va ajunge şi în Republica Moldova, însă până atunci, americanii se vor bucura primii de versatilitatea lui.

Ce este de fapt un BMW X7? Aflaţi că nu este nici pe departe un simplu X5 alungit, ci o maşină complet nouă, foarte sigură, dar şi foarte puternică. La dispoziţie se pun pentru a fi instalate sub capotă atât motoare pe benzină, cât şi unele diesel, urmând să fie pregătită şi o variantă plug-in hybrid!

Mai adăugăm aici cel puţin o suspensie pneumatică cu amortizoare adaptive, tracţiune integrală xDrive sau trei rânduri de scaune, toate dotări standard, şi putem spune că acest mix este unul perfect. Multitudinea de opţiuni şi o aprofundare în ofertele BMW Individual pot face din acest SAV o adevărată limuzină, însă una cu gardă la sol de peste 300 de mm!

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. (video) Premieră mondială: Noul şi impunătorul BMW X7 – toate detaliile

2. Video News: Noul BMW X7 – impresiile AutoBlog.MD

3. Los Angeles 2018: Standul BMW cu noile Seria 8, X5, Z4 şi M340i – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

GALERIE FOTO: