in , ,

Los Angeles 2018: Primul contact cu noul Lincoln Aviator – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Marca americană Lincoln a organizat o premieră foarte importantă acasă, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Noua generaţie a modelului Aviator, a doua după o pauză de 13 ani, a devenit prima maşină plug-in hybrid a mărcii, ceea ce constituie un prim pas spre adoptarea unităţilor de propulsie electrificate.

Modelul premium nu excelează la capitolul design, însă pe cât de simplu e, pe atât de atrăgător şi este. Sub capotă avem un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri care produce puţin peste 400 de CP sau puţin peste 450 de CP dacă e asistat de un electromotor. Cutia de viteze este una automată cu 10 trepte, iar sistemul de tracţiune poate fi unul integral. La capitol tehnic mai adăugăm şi o suspensie pneumatică inteligentă.

Maşina poate fi bine dotată, de la head-up display până la scaune cu masaj reglabile în 30 de poziţii, de la sistem de climatizare în patru zone până la şapte locuri pentru pasageri, astfel încât preţul poate trece cu uşurinţă peste 40-50 de mii de dolari. Amintim că fratele său mai mare, Navigator, are în SUA un preţ de start de peste 73.000 de dolari.

Cine deci îşi va lua un Aviator? Oricine se respectă pe sine şi cine apreciază evident produsele acestei companii.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. (video) Los Angeles 2018: Premieră mondială – Noul Lincoln Aviator, un SUV premium plug-in hybrid

2. (foto) Lincoln prezintă cel mai impunător şi cel mai scump model din gama sa

GALERIE FOTO (surse: autoblog.com, newspress)

Iti place articolul?