in , ,

Los Angeles 2018: Standul Porsche cu noile Panamera GTS, Cayenne E-Hybrid şi altele – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

La standul Porsche de la Salonul Auto de la Los Angeles doar să rămâi. Acolo se pot găsi doar maşini cu tentă sportivă, în diferite tipuri de caroserii şi vopsite în diverse culori, din diverse categorii de preţ şi cu diverse caracteristici care devin individuale pe oricare model.

Pe lângă noua generaţie Porsche 911 am mai întâlnit la standul producătorului încă două premiere mondiale, dar şi altele locale. Vorbim despre noua generaţie Panamera GTS, model care deja este disponibil în două tipuri de caroserii şi este o alternativă destul de bună pentru cei care nu au nevoie de o putere mai mare sau nu îşi permit să îşi ia o Panamera Turbo. Apropo, maşina este disponibilă pentru a fi comandată în ţara noastră.

O altă premieră locală este Porsche Macan facelift, un SUV care va ajunge la fel, în curând în Republica Moldova. Din nou, modelul este o alternativă pentru cei care nu au nevoie de un Cayenne, însă îşi doresc un Porsche cu mai multe caracteristici utilitare. Amintim că Macan este una dintre cele mai ieftine maşini marca Porsche care pot fi cumpărate oficial de la reprezentantul de la Chişinău.

Tot la Los Angeles a fost prezentat în premieră americană o nouă variantă a modelului Cayenne, cea numită E-Hybrid, care face din acest SUV un plug-in hybrid. Un astfel de automobil este capabil nu doar de o dinamică bună şi de rulare în regim full electric, ci şi are o capacitate sporită de tractare, similară unui model cu motor diesel, datorită unui cuplu imens de 700 Nm!

Încă o premieră surpriză a fost noul 911 GT2 RS Clubsport, o maşină lansată pe baza, vechii deja, generaţii 911, dar care este limitată şi destinată utilizării pe circuite. Amintim că acest model nu este ultimul pe baza lui 991.2, urmând a fi prezentat şi un 911 Speedster!

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. Los Angeles 2018: Primul contact cu noul Porsche 911 – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

2. (video) Premieră: Noile Porsche Panamera GTS & Panamera GTS Sport Turismo

3. (video) Los Angeles 2018: Premieră neaşteptată – Noul Porsche 911 GT2 RS Clubsport

4. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noul Porsche Macan facelift

5. (video) Prezentare statică exclusivă: Porsche 911 GT2 RS – singurul în Moldova!

6. (video) Premieră mondială: Noul Porsche Cayenne E-Hybrid. Iată cât costă modelul în Moldova

Iti place articolul?