in ,

Marele premiu Hyundai Elantra și-a găsit destinația

Între 10 iunie şi 10 iulie, întreaga atenţie a lumii a fost aţintită spre Franţa, unde a avut loc a 15-a ediţie a Campionatului European de fotbal.

Cele mai bune 24 de naţionale ale continentului s-au luptat timp de o lună pentru trofeul suprem, iar învingătoare a fost declarată Portugalia, după o finală cu Franţa.

Hyundai Fan zone Euro 2016_01

La Chișinău în scuarul Teatrului de Opera și Balet în parteneriat cu centrul auto Hyundai Moldova a fost organizată cea mai mare din țară Fan Zona Euro 2016 cu câteva ecrane gigante și mii de locuri, unde iubitorii fotbalului au urmărit gratuit toate partidele fotbalului în emisie directă.

Hyundai Fan zone Euro 2016_02

Distracția și atmosfera sportivă au fost asigurate de prezentatori și mai multe vedete autohtone, precum și de concursuri non-stop cu premii de la parteneri.

Hyundai Fan zone Euro 2016_03

Tot aici în orășel în zilele fără meciuri au fost organizate și diferite concerte.

Hyundai Fan zone Euro 2016_04

Hyundai Fan zone Euro 2016_09

Toți fanii, care au ghicit rezultatul final al meciului, au fost premiați de Hyundai Moldova cu câte o călătorie cu taxi 14222.

Premiul principal, automobilul Hyundai Elantra, a fost pus în joc de către compania Orange în parteneriat cu Hyundai Moldova și a fost câștigat, în emisie directă la «Prima Oră» la canalul Prime pe data de 12.07.2016, de către Anna Luchian, care a ghicit rezultatele finale a 19 meciuri.

Veaceslav Gheorgiev, CEO Hyundai Moldova, a declarat: “Campionatul European de Fotbal este unul dintre cele mai populare evenimente sportive internaționale și fiecare dintre noi a stat această lună de vară cu ochii pe ecran alături de echipele preferate. Campionatele UEFA EURO și FIFA sunt evenimente globale care atrag milioane de susținători pasionați. Este extraordinar că Hyundai le susține din 2000, ajutând la promovarea acestui spectaculos și extrem de popular sport.”

Hyundai Fan zone Euro 2016_05

Reamintim, Hyundai a asigurat o flotă de 428 de autovehicule pentru buna deșfășurare a campionatului

Hyundai partener fidel al Campionatului European de Fotbal pentru a oferi experiențe memorabile suporterilor EURO 2016 a demarat campania ”Real Fans First” (Suporterii adevărați au întotdeauna prioritate).

Hyundai Fan zone Euro 2016_06

Pe durata de desfășurare a Campionatului European de Fotbal, autovehiculele Hyundai livrate organizatorilor au asigurat buna gestionare a celui de-al doilea cel mai vizionat turneu de fotbal la nivel mondial. Dintre cele 428 de modele furnizate, 363 sunt vehicule pasageri, printre care Santa Fe, Tucson și i30, iar 65 reprezintă autovehicule comerciale H350.

Hyundai Fan zone Euro 2016_07

În plus, autobuzele echipelor naționale au fost inscripționate cu logo-ul Hyundai, alături de sloganul dedicat fiecărei țări participante la Campionatul European de Fotbal, ales prin intermediul campaniei ”Be there with Hyundai”.

Hyundai Fan zone Euro 2016_08

Sub sloganul ”Real Fans First”, Hyundai a demarat o serie de activități dedicate îmbunătățirii experienței iubitorilor de fotbal.

Producătorul auto a lansat clipuri video online pentru susținerea evenimentului. Primul videoclip ”Euro 2016 is coming” (Se apropie marele moment: EURO 2016) a înregistrat un număr de 34 de milioane de vizualizări pe YouTube (http://youtube/bJ0yLPMpeFU), în timp ce al doilea spot, ”The wait” (Asteptarea), a fost lansat pe platforma online începând cu 1 iunie (http://youtube/GBuPeSTfBp).

Hyundai Fan zone Euro 2016_10

Pentru a prezenta trofeul UEFA EURO 2016 a fost organizat un tur în 12 dintre cele 25 de orașe ale țării gazdă, Franța. În plus autovehiculele Hyundai au fost expuse în interiorul stadioanelor pe care au avut loc meciurile de fotbal. Mai mult, zonele UEFA dedicate fanilor au fost deschise în orașele Paris, Lion, Marseille, Lens și Toulouse.

Hyundai Fan zone Euro 2016_11

Hyundai Motor este partener oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA de 16 ani, asigurând autovehiculele necesare pentru transportul în siguranță al echipelor naționale de fotbal, jucătorilor, oficialilor și invitaților.

Hyundai Fan zone Euro 2016_12

Hyundai Fan zone Euro 2016_13

Hyundai Fan zone Euro 2016_14

P.

Iti place articolul?