in , , ,

Mercedes-AMG pregăteşte debutul bestiei cu 1000 de CP. Cele mai noi teasere foto şi video

Mercedes-AMG a publicat o a doua fotografie oficială cu hipercarul numit Project One, iar împreună cu aceasta ne confirmă că lansarea acestuia va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

De asemenea, şeful Mercedes-AMG Tobias Moers a fotografiat parţial bordul maşinii şi l-a făcut recent public pe Facebook.

Dacă în teaserul anterior ni s-a arătat posteriorul maşinii, acum îi vedem forma feţei cu „ochi”, dar fără să ne fie dezvăluite alte detalii înainte de vreme.

Producătorul mai anunţă într-un comunicat că prin acest automobil va aduce tehnologiile hibride folosite în Formula 1 pe drumurile publice. În total Project One va genera o putere totală care va depăşi 1.000 de cai, iar viteza maximă va trece peste 350 de km/h!

Din informaţiile care s-au făcut publice până în prezent, aflăm că hipercarul va avea o unitate de propulsie hibridă, compusă din: motor cu şase cilindri şi un volum de 1.6 litri care produce circa 730 de CP, patru electromotoare, o cutie de viteze robotizată cu opt trepte şi un singur ambreiaj, dar şi un set de acumulatori din litiu-ion care îi va permite deplasarea în regim electric până la 25 de kilometri.

Se vehiculează că în total vor fi construite 275 de exemplare şi toate sunt deja vândute.

Vezi şi: Un viitor proprietar al hipercarului Mercedes-AMG a dezvăluit cât de sălbatică este maşina

Apropo, Mercedes-Benz a publicat anterior patru teasere video care îl au în rol principal pe Lewis Hamilton, pilot Formula 1. Acesta se află într-o cameră cu patru maşini pe care le explorează: AMG 300 SEL 6.8, Mercedes 300 CE 6.0 AMG (The Hammer), Mercedes SLS AMG Electric Drive şi Mercedes-AMG GT R. Se pare că toate tehnologiile şi performanţele acestora vor fi combinate într-o singură maşină care stă după o uşă.