in

MINI Countryman. Alege singur preţul MINI-ului tău

Articol de: MINI Moldova

Sfârşitul asfaltului nu înseamnă sfârşitul distracţiei. Fie că este vorba despre o călătorie spontană în natură sau despre cumpărături de amploare, MINI Countryman este automobilul ideal pentru a evada din rutina zilnică.

Primul model MINI cu patru uşi, hayon larg, cinci locuri şi cu tracţiune integrală oferă un impuls nou mărcii în segmentul premium al clasei compacte. MINI Countryman dispune de un profil îmbunătăţit prin calităţile de “all-rounder” pentru mobilitate versatilă şi stil de viaţă activ.

mini-countryman-4all_15

Garda înaltă la sol şi postura puternică, împreună cu sistemul de tracţiune integrală transformă MINI Countryman într-un sportiv veritabil pe orice tip de teren.

Motoare puternice, manevrabilitate excelentă, concept spaţios de crossover şi sentimentul go-kart deja binecunoscut transformă fiecare călătorie într-o adevărată aventură.

mini-countryman-4all_13

Interiorul acestui model complet îţi stârneşte apetitul pentru şi mai mult. Cinci scaune confortabile oferă confort veritabil în timpul călătoriilor lungi.

Cu portbagajul de dimensiuni variabile, pasagerii îşi păstrează libertatea de mişcare.

mini-countryman-4all_6

Siguranţa pe care o oferă MINI Countryman este una remarcabilă, evidenţiată şi de calificativul maxim – cinci stele – pe care l-a primit la testele de impact Euro NCAP. Această performanţă se datorează numeroaselor dotări standard în ceea ce priveşte siguranţa activă şi cea pasivă.

MINI Moldova vine în acestă toamnă  cu o nouă ofertă de finanţare pentru SUV-ul compact MINI Countryman. Beneficiază acum de cea mai bună ofertă de finanţare pentru MINI COUNTRYMAN ALL4.

Doar acum îţi poţi alege singur preţul MINI-ului tău, din cele 3 oferte de preţ: 5.000 euro, 7.000 euro, 9.000 euro – prima rată.

oferta-de-pret

mini-countryman-4all_0

mini-countryman-4all_1

mini-countryman-4all_2

mini-countryman-4all_3

mini-countryman-4all_4

mini-countryman-4all_5

mini-countryman-4all_7

mini-countryman-4all_8

mini-countryman-4all_9

mini-countryman-4all_10

mini-countryman-4all_11

mini-countryman-4all_12

mini-countryman-4all_14

mini-countryman-4all_16

mini-countryman-4all_17

P.

Iti place articolul?