in ,

MINI John Cooper Works și MINI JCW Convertible îndeplinesc acum și cerinţele standardului Euro 6d-TEMP

Atleții de top ai mărcii britanice premium, din segmentul de mașini compacte, au acum un filtru de particule pentru motoarele pe benzină, care este integrat în sistemul de evacuare sportiv. Primul lot de vehicule actualizate apare pe piaţă din martie 2019. 

Vezi neapărat: (video) Test Drive: MINI John Cooper Works pe Nurburgring

Maşinile îşi livrează performanţa nu numai cu o eficiență exemplară, ci și cu un comportament îmbunătățit în ceea ce privește emisiile. MINI John Cooper Works și MINI John Cooper Works Convertible vor fi echipate standard cu un filtru de particule pentru motorul lor pe benzină, pentru a reduce emisiile in martie 2019. Filtrul este acum o componentă integrală a tehnologiei de purificare a emisiilor de gaze de pe toate modelele MINI cu propulsoare care ard benzină.

Pe MINI John Cooper Works și varianta sa decapotabilă, filtrul de particule este integrat în sistemul sport de evacuare a gazelor de eșapament. Acest lucru asigură, că livrarea dinamică a celor 231 de CP prin intermediul motorului de 2.0 litri cu tehnologie MINI TwinPower Turbo, generează un sunet distinctiv, sportiv, asigurând în același timp un comportament exemplar al emisiilor de gaze de eșapament. Ambele modele John Cooper Works îndeplinesc acum standardul extrem de stringent Euro 6d-TEMP.

MINI John Cooper Works Convertible 2019 22

Introducerea celei mai recente tehnologii de reducere a emisiilor de gaze de eșapament nu are nicio influență asupra valorilor exemplificate ale consumului de carburant și ale CO2 ale ambilor sportivi de vârf. Consumul mixt declarat oficial variază înte 6.1 şi 7.1 litri la 100 de km parcurşi.

Cu cutia de viteze manuală în şase trepte, MINI John Cooper Works accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6.3 secunde și durează doar 5.6 secunde pentru a face sprintul de la 80 la 120 km/h. MINI John Cooper Works Convertible realizează exerciţiul în 6.6 şi 6.1 secunde respectiv. Transmisia sportivă Steptronic cu opt trepte este de asemenea disponibilă opțional pentru ambele modele John Cooper Works.

MINI John Cooper Works Convertible 2019 17

Pachetul general purist al lui MINI John Cooper Works și MINI John Cooper Works Convertible se compune din motorul puternic, suspensie sport, roţi cu jante din aliaj de 17 inci, un sistem de frânare sport, kit aerodinamic John Cooper Works și scaune sport John Cooper Works. În plus, aceste maşini dispun de faruri LED în ediția curentă, precum și de stopuri cu LED-uri în designul distinctiv Union Jack, subliniind originea lor britanică.

Noile opțiuni de personalizare sunt caracterizate de echipamentul interior 
MINI Yours Interior Style, cu numeroase părţi lustruite şi finisate într-un negru lucios, care se regăsesc şi la exterior, un exemplu fiind farurile, stopurile sau grila radiatorului. Cele mai recente suplimente la gama de opțiuni și accesorii includ opțiunea de telefonie cu încărcare fără fir, proiecția logoului MINI din partea conducătorului auto, produsele personalizabile din gama MINI Yours Customised, precum și numeroasele servicii digitale MINI Connected. 

MINI John Cooper Works Convertible 2019 3

MINI John Cooper Works și MINI JCW Convertible pot fi comandate oficial şi în Republica Moldova. Preţurile de start pornesc de la 27.800 şi 30.300 de euro respectiv.

buton subscribe

GALERIE FOTO: