in

Noua generaţie BMW Seria 5 se lansează în câteva luni. Iată prima imagine neoficială

Noua generaţie BMW Seria 5 cu siguranţă este una dintre cele mai aşteptate premiere ale acestui an. Sedanul de dimensiuni medii ar trebui să fie lansat până la sfârşitul lui 2016, iar numele de cod al caroseriei va fi G30.

Vezi şi: Au fost dezvăluite primele informaţii despre noua generaţie BMW Seria 5 (foto)

BMW-G30-5-series-rendering

După cum observaţi în imaginea de mai sus, o imagine de tip render publicată pe BMWblog, noua generaţie a Seriei 5 va adopta foarte multe trăsături estetice de la vârful de gamă Seria 7. Aceste lucruri se observă de la forma caroseriei şi elementele de pe aceasta, până la farurile cu laser care vor putea fi comandate opţional.

Totodată, publicaţia BMWblog spune că în imagine este versiunea de top 550i, cu pachetul M Sport Package, care oferă maşinii un aspect mai atletic şi mai agresiv datorită gurilor mari de aerisire. Într-un astfel de mod, maşina nu numai că va fi un sedan de lux, ci şi un sportcar la nevoie.

Printre tehnologiile care ar putea debuta pentru prima dată pe Seria 5 este noul sistem multimedia iDrive, unele funcţii ale acestuia fiind controlat prin gesturi. Totodată, în calitate de opţiune, se aşteaptă a fi disponibile acele faruri cu laser care s-au dovedit a fi eficiente

Informaţiile mai spun că BMW nu planifică introducerea unui nou propulsor eficient de 1.5 litri şi cu trei cilindri. Astfel cea mai mică unitate va fi una de 2.0 litri cu patru cilindri.

De asemenea, se vehiculează că BMW va introduce o nouă familie de motoare pentru toate modelele, fiind vorba despre modificaţii hibride, care vor fi disponibile şi pentru noua Seria 5.

Iti place articolul?