in , ,

(video) Noul Land Rover Defender poate face toate cascadoriile posibile, inclusiv sărituri de 30 de metri

(update 18.02.2020) Land Rover pregăteşte publicul său şi nu numai de premiera filmului No Time To Die, care va avea loc deja peste câteva săptămâni, în aprilie. Cu această ocazie a decis să ne mai arate câteva secvențe incredibile din culisele filmărilor şi să ne dezvăluie detalii interesante despre producţia peliculei.

Noua reclamă TV arată imagini care vor putea fi vizionate în timpul filmului, inclusiv o săritură spectaculoasă pe o distanţă de 30 de metri cu trei Defender-uri concomitent! Secvența de urmărire a fost realizată sub îndrumarea coordonatorului de cascadorii Lee Morrison, care a lucrat alături de câștigătorul premiului Oscar Chris Corbould, supervizor pe efecte speciale și vehicule de acțiune.

Land Rover spune că în total pentru filmări au fost utilizate 10 exemplare Defender, inclusiv exemplarul cu nr. 7 produs încă în secolul trecut – VIN 007. Toate maşinile participante în trucuri nu au primit nicio modificare la structura corpului, în afară de o cuşcă de protecţie la interior.

Producătorul britanic mai menţionează că, de la dezvăluirea noului Defender în septembrie 2019, Land Rover a cunoscut un interes fără precedent în ceea ce privește cererea noului model, una care depăşeşte oferta! Totuşi, primii proprietari mândri îşi vor primi cheile deja din primăvara anului 2020.

Echipa de design a Land Rover a lucrat îndeaproape cu Chris Corbould la specificațiile maşinilor utilizate în film. Vehiculele Defender folosite în No Time To Die au fost primele exemplare de nouă generaţie care au părăsit linia de producție a uzinei mărcii din Nitra, Slovacia și se bazează pe modelul Defender 110 X în culoare Santorini Black, cu mai multe elemente întunecate, jante de 20 de inci cu finisare întunecată şi anvelope off-road profesionale.

Filmul din acest an prezintă şi câteva dintre cele mai prestigioase vehicule Land Rover. Alături de cei 10 “Apărători”, în No Time To Die se va putea vedea un nou Range Rover Sport SVR, un Land Rover Series III și un Range Rover Classic.

Vezi şi:

(video) Inginerul-şef Land Rover a arătat cum şi pe unde poate fi condus noul Defender


(update 04.12.2019) Primul trailer al filmului No Time To Die! Cea mai tare maşină pare a fi un DB5 clasic

Primul trailer al noului film cu agentul secret britanic James Bond ne arată o parte din maşinile pe care le vom vedea în acţiune. Totuşi la orizont încă nu se vede noul Aston Martin Valhalla, dar în schimb impresionează ipostaza în care apare un Aston Martin DB5 clasic, blindat şi cu tunuri rotative care ies din faruri.

În No Time To Die, agentul Bond a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Pacea lui este de scurtă durată atunci când vechiul său prieten Felix Leiter de la CIA apare pentru a-i cere ajutor. Misiunea de a salva un om de știință răpit se dovedește a fi mult mai trădătoare decât se aștepta, ducându-l pe Bond pe urmele unui ticălos misterios înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă.


(update 13.11.2019) Din culisele filmărilor noului film cu James Bond. Manevrele brutale la care a fost supus noul Defender

Marca britanică Land Rover a primit permisiunea de la producătorii noului film cu agentul 007 de a publica nişte imagini din culisele filmărilor, în particular arătându-şi creaţia.

Din clipul ataşat putem vedea o serie de manevre brutale la care a fost supus noul Land Rover Defender, găsit pe platoul de filmare în mai multe exemplare încă înainte de premieră. Una dintre maşini era condusă chiar de o femeie şi anume de Jessica Hawkins, căreia i s-a văzut potenţialul în Formula 3 W Series!

SUV-urile au fost adaptate pentru cascadorii, fiind echipate cu alte scaune, dar şi cu o cuşcă de protecţie interioară printre altele. Deplasarea prin off-road şi diverse sărituri, precum şi abordări de teren dificil vor fi la ordinea zilei în pelicula a cărei premieră va avea loc în aprilie 2020.

Vezi neapărat: FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD


(update 03.10.2019) Scene din timpul filmărilor noii pelicule cu agentul 007. Ce maşini sunt şi cum se conduc

Fanii seriei de pelicule despre agentul 007 au publicat în spaţiul online imagini video din culisele producţiei noului film de acţiune. A 25-a parte, care va fi intitulată “No time do die” (Nu este timp de murit), va avea un episod filmat undeva în sudul Italiei. Martori ai unor scene au reuşit să vadă cum are loc, de exemplu, o urmărire a unui Aston Martin DB5 de câteva Jaguar-uri XF.

La filmări participă în mod evident nişte replici ale modelului legendar, asta deoarece prețurile pentru un original Aston Martin DB5, lansat la jumătatea anilor 1960, se apropie de bariera de 1.000.000 de dolari în prezent. Pentru un realism mai mare, tocmai opt exemplare sunt folosite şi cel puțin două mașini au fost transformate atât pentru a fi conduse de profesionişti dintr-o cuşcă de pe acoperiş, cât şi pentru a duce pe ele echipamentele de luat vederi.

Reprezentanții Jaguar Land Rover au confirmat faptul că au oferit maşini de-ale lor pentru filmări, însă nu a mai spus alte detalii. Cel mai probabil agentul 007 se va deplasa exclusiv cu modele Aston Martin, în timp ce alte maşini britanice, precum este acelaşi Land Rover Defender cu numere de înmatriculare ruseşti, le vom vedea pe planul secundar.

Interesant mai este de aflat că, potrivit martorilor oculari, pentru derapaje mai spectaculoase pe străzile cu pavaj ale oraşului italian, acolo unde au loc filmările, se turna zilnic Coca-Cola, iar seara aceste drumuri erau spălate. Oficial, nimeni din echipa de filmare nu a confirmat acest fapt.

Premiera mondială a noului film va avea loc în ziua de 2 aprilie 2020. Pentru actorul Daniel Craig, rolul de James Bond din a 25-a parte va fi ultima.


(update 20.06.2019) Oficial: Aston Martin Valhalla va fi una din maşinile conduse de agentul 007 în următorul film

Aston Martin a confirmat în această seară informaţia apărută anterior în presă şi dezvăluie lista completă de maşini pe care le vom vedea în noul film cu James Bond, conduse de agentul secret.


(18.06.2019) Noul Aston Martin Valhalla va fi una din cele trei maşini pe care le va conduce agentul 007 în noul film

La trei luni de la premiera mondială a unui viitor nou hipercar al mărcii Aston Martin, compania britanică îi anunţă oficial numele care a apărut în spaţiul online încă înainte de prezentarea prototipului său la Salonul Auto de la Geneva.

Automobilul cu nume de cod AM-RB 003, dezvoltat în colaborare cu Red Bull Advanced Technologies, se va numi Aston Martin Valhalla!

Numit după paradisul războinicilor, cunoscut în mitologia nordică antică, Valhalla urmează modelul Valkyrie în călătoria Aston Martin prin cele mai înalte eşaloane ale performanțelor unor maşini stradale. Apelând la metode de construcție ușoare și soluţii aerodinamice radicale care au fost pioniere pe Valkyrie, noul Valhalla va fi propulsat de o combinație de înaltă eficiență a unui motor V6 turbo pe benzină şi cu un randament mare, dar şi de către un sistem hibrid bazat pe o baterie şi o reţea electrică. În total, doar 500 de exemplare vor fi construite într-o caroserie din fibră de carbon.

În mitologia nordică, Valhalla (traducere literală: “holul celor căzuţi”) este o sală enormă și maiestuoasă în Asgard, unul din cele nouă tărâmuri. Descris ca un paradis pentru războinici, legenda spune că acolo se odihnesc sufletele celor căzuţi în lupte, alese şi ghidate într-acolo de Valkyrii (divinități feminine minore, care îl slujesc pe zeului Odin, cu scopul de a-i alege pe cei mai eroici războinici care mor pe câmpul de luptă și să îi ducă în Valhalla).

Vezi şi: (video) Aston Martin reia producţia legendarului DB5 folosit de James Bond. Doar 25 de oameni îl vor avea

Împreună cu denumirea confirmată a noului hipercar, cotidianul Daily Mail a anunţat astăzi în exclusivitate că maşina va fi una din cele trei conduse de către actorul Daniel Craig în rolul agentului James Bond în următoarea parte a francizei 007, acolo unde rolul personajului negativ va fi jucat de Rami Malek, starul Bohemian Rapsody.

Cu doar câteva zile mai devreme în spaţiul online au apărut primele imagini din cadrul filmărilor noului film. Într-o scenă vom vedea un clasic Aston Martin V8 Vantage rulând pe un drum norvegian.

Premiera noului film a fost anunţată pentru ziua de 8 aprilie 2020 în SUA.

Vezi şi: (video) Premieră: Ediţia limitată Aston Martin „On Her Majesty’s Secret Service” DBS Superleggera

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Iti place articolul?