(video) Primul trailer al filmului No Time To Die! Cea mai tare maşină pare a fi un DB5 clasic

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 04.12.2019) Primul trailer al noului film cu agentul secret britanic James Bond ne arată o parte din maşinile pe care le vom vedea în acţiune. Totuşi la orizont încă nu se vede noul Aston Martin Valhalla, dar în schimb impresionează ipostaza în care apare un Aston Martin DB5 clasic, blindat şi cu tunuri rotative care ies din faruri.


(update 13.11.2019) Din culisele filmărilor noului film cu James Bond. Manevrele brutale la care a fost supus noul Defender

Marca britanică Land Rover a primit permisiunea de la producătorii noului film cu agentul 007 de a publica nişte imagini din culisele filmărilor, în particular arătându-şi creaţia.

Din clipul ataşat putem vedea o serie de manevre brutale la care a fost supus noul Land Rover Defender, găsit pe platoul de filmare în mai multe exemplare încă înainte de premieră. Una dintre maşini era condusă chiar de o femeie.

SUV-urile au fost adaptate pentru cascadorii, fiind echipate cu alte scaune, dar şi cu o cuşcă de protecţie interioară printre altele. Deplasarea prin off-road şi diverse sărituri, precum şi abordări de teren dificil vor fi la ordinea zilei în pelicula a cărei premieră va avea loc în aprilie 2020.

Vezi neapărat: FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD


(update 03.10.2019) Scene din timpul filmărilor noii pelicule cu agentul 007. Ce maşini sunt şi cum se conduc

Fanii seriei de pelicule despre agentul 007 au publicat în spaţiul online imagini video din culisele producţiei noului film de acţiune. A 25-a parte, care va fi intitulată „No time do die” (Nu este timp de murit), va avea un episod filmat undeva în sudul Italiei. Martori ai unor scene au reuşit să vadă cum are loc, de exemplu, o urmărire a unui Aston Martin DB5 de câteva Jaguar-uri XF.

La filmări participă în mod evident nişte replici ale modelului legendar, asta deoarece prețurile pentru un original Aston Martin DB5, lansat la jumătatea anilor 1960, se apropie de bariera de 1.000.000 de dolari în prezent. Pentru un realism mai mare, tocmai opt exemplare sunt folosite şi cel puțin două mașini au fost transformate atât pentru a fi conduse de profesionişti dintr-o cuşcă de pe acoperiş, cât şi pentru a duce pe ele echipamentele de luat vederi.

Reprezentanții Jaguar Land Rover au confirmat faptul că au oferit maşini de-ale lor pentru filmări, însă nu a mai spus alte detalii. Cel mai probabil agentul 007 se va deplasa exclusiv cu modele Aston Martin, în timp ce alte maşini britanice, precum este acelaşi Land Rover Defender cu numere de înmatriculare ruseşti, le vom vedea pe planul secundar.

Interesant mai este de aflat că, potrivit martorilor oculari, pentru derapaje mai spectaculoase pe străzile cu pavaj ale oraşului italian, acolo unde au loc filmările, se turna zilnic Coca-Cola, iar seara aceste drumuri erau spălate. Oficial, nimeni din echipa de filmare nu a confirmat acest fapt.

Premiera mondială a noului film va avea loc în ziua de 2 aprilie 2020. Pentru actorul Daniel Craig, rolul de James Bond din a 25-a parte va fi ultima.


(update 20.06.2019) Oficial: Aston Martin Valhalla va fi una din maşinile conduse de agentul 007 în următorul film

Aston Martin a confirmat în această seară informaţia apărută anterior în presă şi dezvăluie lista completă de maşini pe care le vom vedea în noul film cu James Bond, conduse de agentul secret.


(18.06.2019) Noul Aston Martin Valhalla va fi una din cele trei maşini pe care le va conduce agentul 007 în noul film

La trei luni de la premiera mondială a unui viitor nou hipercar al mărcii Aston Martin, compania britanică îi anunţă oficial numele care a apărut în spaţiul online încă înainte de prezentarea prototipului său la Salonul Auto de la Geneva.

Automobilul cu nume de cod AM-RB 003, dezvoltat în colaborare cu Red Bull Advanced Technologies, se va numi Aston Martin Valhalla!

Numit după paradisul războinicilor, cunoscut în mitologia nordică antică, Valhalla urmează modelul Valkyrie în călătoria Aston Martin prin cele mai înalte eşaloane ale performanțelor unor maşini stradale. Apelând la metode de construcție ușoare și soluţii aerodinamice radicale care au fost pioniere pe Valkyrie, noul Valhalla va fi propulsat de o combinație de înaltă eficiență a unui motor V6 turbo pe benzină şi cu un randament mare, dar şi de către un sistem hibrid bazat pe o baterie şi o reţea electrică. În total, doar 500 de exemplare vor fi construite într-o caroserie din fibră de carbon.

În mitologia nordică, Valhalla (traducere literală: „holul celor căzuţi”) este o sală enormă și maiestuoasă în Asgard, unul din cele nouă tărâmuri. Descris ca un paradis pentru războinici, legenda spune că acolo se odihnesc sufletele celor căzuţi în lupte, alese şi ghidate într-acolo de Valkyrii (divinități feminine minore, care îl slujesc pe zeului Odin, cu scopul de a-i alege pe cei mai eroici războinici care mor pe câmpul de luptă și să îi ducă în Valhalla).

Vezi şi: (video) Aston Martin reia producţia legendarului DB5 folosit de James Bond. Doar 25 de oameni îl vor avea

Împreună cu denumirea confirmată a noului hipercar, cotidianul Daily Mail a anunţat astăzi în exclusivitate că maşina va fi una din cele trei conduse de către actorul Daniel Craig în rolul agentului James Bond în următoarea parte a francizei 007, acolo unde rolul personajului negativ va fi jucat de Rami Malek, starul Bohemian Rapsody.

Cu doar câteva zile mai devreme în spaţiul online au apărut primele imagini din cadrul filmărilor noului film. Într-o scenă vom vedea un clasic Aston Martin V8 Vantage rulând pe un drum norvegian.

Premiera noului film a fost anunţată pentru ziua de 8 aprilie 2020 în SUA.

Vezi şi: (video) Premieră: Ediţia limitată Aston Martin „On Her Majesty’s Secret Service” DBS Superleggera


Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...