in ,

Noul Aston Martin Vantage este testat pe drumurile germane. Cele mai bune imagini spion

Noul Aston Martin Vantage este testat pe drumurile din Germania. Chiar dacă noul camuflaj format din linii galbene şi negre împiedică curioşii să vadă mai mult decât trebuie, fotografii Automedia ne asigură că acestea sunt cele mai bune imagini spion care ne arată corpul coupeului îndeaproape.

Noul Vantage va avea o capotă supradimensionată, la fel ca pe noul DB11, aceasta fiind practic unica asemănare majoră. În schimb, formele caroseriei sunt inspirate din cele ale modelului sport DB10, care a fost construit pentru filmul James Bond Spectre.

Partea din faţă a noului Vantage este dominată de o grilă inversată a radiatorului și de nişte blocuri optice compacte. În partea din spate stopurile sunt foarte subţiri, iar sub camuflaj este ascuns un mic eleron făcut în stilul celui de pe Vanquish S.

Automobilul sport mai este testat cu un dispozitiv pe acoperiş, care pare a fi un radar pentru unul dintre sistemele de asistenţă, însă despre ce este vorba exact nu se cunoaşte deocamdată.

Vezi şi: Noul Aston Martin Vantage va debuta până la sfârşitul anului. Primele imagini

Noul Aston Martin Vantage va fi disponibil şi el cu un propulsor V8 dezvoltat de AMG. Se așteaptă să producă 510 CP, la fel ca AMG GT S, dar având în vedere că britanicii își fac tuning-ul propriu, este foarte puțin probabil.

Noul Vantage va putea accelera de la 0 la 100 km/h în cel mult patru secunde, iar viteza maximă va depăşi 300 de km/h.

Mai târziu ar putea apărea şi o versiune cu un motor V12 twin-turbo de 5.2 litri, dar având în vedere schimbările care se produc în Europa chiar acum, este posibilă lansarea unei versiuni cu sistem de propulsie hibrid.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION