in ,

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo poate fi comandat în Moldova. Vezi lista de preţuri

Noul gran turismo din gama bavarezilor de la BMW, Seria 6 GT, va fi disponibil şi în ţara noastră. Importatorul oficial de la Chişinău a anunţat preţurile de start pentru cinci versiuni ale automobilului.

De menţionat că noul model va putea fi adus în Moldova doar la comandă!

Amintim că noul BMW Seria 6 GT este un urmaş al Seriei 5 GT, care a fost arătată în premieră în anul 2009. Maşina este mai uşoară, mai spaţioasă şi dispune de o gamă de propulsoare eficiente, nu doar la capitolul performanţă, ci şi la economia de combustibil.

Designul modelului este inspirat de la ultimele modele din gama BMW, iar la exterior se remarcă un kit exterior aerodinamic cu forme musculoase, faruri şi stopuri pe bază de LED-uri, o grilă activă a radiatorului şi un set de jante frumoase.

BMW a lansat acest model cu două propulsoare pe benzină şi unul diesel, toate fiind cuplate la o transmisie Steptronic cu opt trepte, iar câteva dintre ele mai vin şi cu un sistem de tracţiune integrală. Puterea acestora variază de la 258 la 340 de CP.

Iată preţurile de start în Moldova pentru noul BMW Seria 6 GT, în dependenţă de motorul ales:

  • 630i – 45.692 euro
  • 640i – 54.904 euro
  • 640i xDrive – 56.904 euro
  • 630d – 58.068 euro
  • 630d xDrive – 60.068 euro

Doritorii de a afla mai multe detalii despre model pot accesa acest link: (foto/video) Premieră: Noul BMW Seria 6 Gran Turismo – evoluția Seriei 5 GT

Iti place articolul?