in

Noul BMW X7 va fi prezentat la toamnă în SUA şi va avea o versiune M Performance

Noul SUV BMW X7, în a sa variantă de serie, va fi prezentat deja în această toamnă la Salonul Auto de la Los Angeles. Decizia ar fi motivată de faptul că producătorul nu va dori să-l scoată rapid din ţara în care se va produce şi care va fi piaţă principală – SUA.

Modelul de start va avea un motor natural aspirat, iar mai târziu va beneficia de o unitate de propulsie hibridă, scrie Autocar.

BMW X7 a fost testat de mai multe ori în ultimele luni, oferind o viziune asupra viitorului design și dimensiunilor sale. Acesta va fi cel mai mare SUV produs de marca germană și va adopta o formă tipică unui SUV, cu o formă pătrăţoasă a cabinei dedicate pasagerilor și un capăt frontal plat, preluat de la controversatul stil al conceptului X7 iPerformance. Grilele impunătoare şi blocurile optice subţiri se pare că vor rămâne pe modelul de serie.

Potrivit unor informaţii noi pe care le-au aflat jurnaliştii britanici, BMW X7 va fi disponibil pe piaţă într-o versiune cu șapte locuri, dezvoltată prioritar pentru piața americană și chineză, însă va fi disponibilă şi în Europa, cel puţin în Marea Britanie. În context, noul X7 nu va fi o maşină făcută pe baza unui ampatament extins al unui X5 obişnuit, ci una complet nouă.

Indică acea suprafaţă de nuanţă albastră locul pentru o priză? Va fi noul X7 şi un plug-in hybrid?

Varianta de serie a modelului BMW X7 va avea şi o versiune M Performance, una sport care va fi propusă clienţilor din Rusia, China și America de Nord. Un astfel de automobil va fi echivalent unui BMW M760Li şi ar putea purta denumirea X7 xDriveM60i.

Producţia lui BMW X7 va avea loc în SUA, la uzina mărcii din Spartanburg, acolo unde se produc doar modele X, în afară de X1 şi X2. Preţurile vor fi asemănătoare cu cele ale modelelor BMW Seria 7, asta pentru că vor împărţi tehnologiile şi majoritatea dotărilor.

Vezi şi: S-au aflat caracteristicile tehnice şi dotările noului BMW X7 xDrive50i cu ajutorul codului VIN