in

Noul Jaguar I-PACE este Maşina Anului şi Maşina Electrică a anului 2018 în versiunea revistei Auto Express

Primul SUV electric Jaguar, noul I-PACE, a primit titlul de “Maşină a anului 2018” la concursul 2018 Auto Express New Car Awards, organizată de cea mai vândută revistă auto din Marea Britanie care apare săptămânal! Redactorul-șef Steve Fowler l-a descris: “este cea mai interesantă, captivantă maşină pe care am testat-o în ultimele 12 luni”.

Primul vehicul electric al Jaguar a luat, de asemenea, titlul de “Maşina Electrică a anului” la ceremonia de premiere organizată aseară la Londra!

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Jaguar I-PACE – viitorul este acum!

Jaguar I-PACE este un autovehicul electric pe care şoferii l-au aşteptat. Curat, inteligent și sigur, I-PACE oferă performanțe demne de o maşină sport, o tehnologie a inteligenței artificiale de ultimă generație (AI) și practicabilitatea unui SUV cu cinci locuri. Toate l-au ajutat să se plaseze în fruntea revoluţiei electromobilelor.

I-PACE demonstrează că mașinile electrice strălucitoare sunt chiar aici, chiar acum – este cea mai interesantă mașină nouă pe care am testat-o ​​în ultimele 12 luni. Ne place cum arată, spațiul și calitatea interiorului și, mai presus de toate, că se conduce exact cum trebuie să o facă un Jaguar modern – este distractiv şi fantastic. Pe lângă toate acestea, va acoperi distanțele între orașe, cu o singură încărcare, într-un confort complet – este o mașină masivă impresionantă care dă dovadă de bine pentru viitorul nostru electric”, a menţionat Steve Fowler, redactor-șef al Auto Express.

Modelul electric I-PACE este dotat cu o baterie de litiu-ion de 90 kWh, două motoare electrice de producţie proprie proprii Jaguar și o structură realizată majoritar din aluminiu pentru a asigura o acceleraţie de la 0 şi până la 100 de km/h în 4.8 secunde și o autonomie de până la 480 de kilometri.

Toate detaliile despre I-PACE: (video) Premieră mondială: Noul Jaguar I-PACE – maşina electrică care vine oficial în 2018 şi în Moldova

“Suntem încântați să obținem o asemenea recunoaștere prestigioasă pentru primul nostru Jaguar electric. Am început de pe o foaie curată și de la obiectivul de a crea cel mai de dorit vehicul electric din lume, iar recunoașterea Auto Express demonstrează că I-PACE întâlnește cu siguranță acea provocare. Ceea de ce mă mândresc cel mai mult este că am creat un Jaguar în primul rând, un Jaguar care se întâmplă să fie electric. I-PACE are o stilistică uimitoare, iar alături de caracteristicile și capacitățile dinamice, îl fac unul de-al nostru. Este Jaguar-ul viitorului, aici, astăzi”, a declarat designerul-şef Jaguar Ian Callum.

Premiul Auto Express al anului este ultimul succes într-o lansare incredibilă a primului vehicul electric al Jaguar. Acesta a mai primit recenzii extrem de pozitive din partea primilor jurnalişti auto care l-a testat, iar luna trecută a fost numit “Game Changer” de către Autocar la ceremonia lor de premiere.

Pentru titlul de “Maşina Electrică a anului 2018” dat de Auto Express, noul Jaguar I-Pace a luptat cu BMW i3 şi Tesla Model S.

Vezi şi: (video) Provocare directă! Noul Jaguar I-PACE şi-a arătat „muşchii” în faţa a două versiuni Tesla Model X