in ,

Noul Range Rover Velar vă așteaptă

Articol de: Land Rover Moldova

Dacă nu ați reușit încă să faceți cunoștință cu noul Range Rover Velar, vă așteptăm în salonul auto Land Rover de pe bd. D. Cantemir, 14. Aici, într-o ambianță plăcută, îl puteți vedea pe cel de-al patrulea reprezentant al familiei Range Rover și de ce nu să vă programați la un test drive cu această maşină.

Velar Launch 23 of 35.jpg

Curiozităţi despre automobil:

Range Rover Velar are un design cu adevărat progresist. Acoperișul care coboară și linia mediană care înconjoară întreaga caroserie, caracteristice pentru automobilele  Range Rover, armonizează cu simplitatea, care inspiră încredere și conferă personalitate. Elementele expresive ale designului – de la bara de protecție față până la partea din spate a automobilului – îl fac și mai spectaculos.

Farurile din față matrix-laser: aceste lumini inovatoare cu LED-uri au un design îndrăzneț și asigură un inegalabil nivel de iluminare, maxim asemănătoare cu cea de zi, fapt pentru care ochii obosesc mai puțin.

Velar Launch 5 of 35.jpg

Toate detaliile – de la ținuta sportivă, ”de comandat”, display-ul de proiecție pe parbriz și două ecrane tactile de înaltă rezoluție de 10 inci, până la cotierele individuale retractabile și iluminarea reglabilă a interiorului – contribuie la crearea unor impresii deosebite în timpul șofatului.

Multimedia: noul sistem infotainment InControl Touch Pro Duo, montat doar pe automobilele Land Rover, are un design pregnant și este extrem de funcțional. El asigură accesul la numeroase informații și funcții distractive,  utilizând tehnologii intuitive şi avansate pentru a vă da posibilitatea să savurați cu adevărat călătoria.

Velar Launch 18 of 35.jpg

Comportamentul la drum. Așa inovații, ca suspensia cu tehnologia Adaptive Dynamics și suspensia pneumatică controlată electronic, îmbunătățește amortizarea, sporind caracteristicile de rulare. Range Rover Velar se poate mândri cu agilitatea sa, viteza de reacție și manevrabilitatea perfectă, grație căreia vă veți înscrie în orice viraj.

 

Vizitați salonul Land Rover de pe bd. D.Cantemir, 14, din Chișinău, pentru a cunoaște personal noul Range Rover, a vă programa un test drive, a savura cocktailul Velar, un ceai sau cafea de la partenerii evenimentului Julius Meinl.

DSC 0288.jpg

Sunteți așteptat până la 11 august, de luni până vineri între orele 9:00 și 19:00 de luni, şi în ziua de sâmbătă între orele 9:00 – 16:00.

P.