in ,

Noul Toyota Proace – în premieră pentru Moldova! A fost dat startul primirii comenzilor

Articol de: Toyota Moldova

La Toyota Centru Chişinău “Continent” a început oficial primirea comenzilor pentru automobilele comerciale noi Proace, în versiune pentru transportul de pasageri Proace Verso şi în una pentru transportul de mărfuri Proace Van.

Toyota Proace Verso

A fost creat pentru cei care duc un mod de viaţă activ. Acest automobil multifuncțional se va potrivi ideal pentru călătoriile de familie şi pentru proprietari de afaceri.

Proace Verso este disponibil în trei nivele de echipare (Shuttle*, Family*, Premium*) şi caroserii de două lungimi (4.959 mm şi 5.309 mm). În funcţie de modificaţia aleasă, în salonul automobilului se pot instala confortabil 7, 8 sau chiar 9 persoane. Nivelul Premium* oferă scaune pliabile şi care se deplasează printr-o mişcare; uşi laterale care se deschid fără contact; măsuţe pliabile care oferă o comoditate irezistibilă.

Scaunele din faţă cu masaj şi încălzire transformă deplasarea într-o călătorie de clasă premium, iar sistemele auxiliare precum sistemul de control al zonelor oarbe Blind Spot Monitor, ecranul cu proiecţie Head-up Display şi sistemul de acces fără cheie şi de pornire a automobilului Smart Entry & Start vor asigura o conducere liberă şi simplă.

Proace Verso este dotat cu un motor diesel de 2.0** litri ce produce 150 de CP şi poate fi cuplat fie la o cutie mecanică, fie la una automată, ambele cu 6 trepte.

Toate modelele se livrează cu pachetul “Drumuri grele (PDG)”, care prevede un tonaj sporit şi o protecţie mecanică a motorului. Proace Verso mai este dotat cu un sistem anti-blocaj a frânelor, asistent în caz de frânare de urgenţă, sisteme electronice de distribuire a eforturilor de frânare şi stabilizare, sistem de control al tracţiunii (ASR), asistent la pornirea în rampă şi de informare despre presiunea scăzută în anvelope, dar şi un cruise control cu limitator de viteză.

Toyota Proace Van

Este un automobil marfar puternic pentru un spectru vast de transporturi. Pentru beneficiarii moldoveni, acesta este disponibil în versiunea Base* şi, la fel ca şi Proace Verso, cu două variante de lungime a caroseriei (4.959 mm şi 5.309 mm) şi trei locuri în cabină.

Proace Van are o cabină multifuncţională Smart Cargo cu un perete despărţitor de metal integral, cu orificiu special pentru încălcarea obiectelor de mare lungime şi opţiunea de transformare a scaunelor de pasageri din faţă pentru o capacitate şi mai mare, iar datorită uşilor din spate duble şi uşii laterale mobile, accesul în habitaclu devine uşor şi simplu.

Automobilul este dotat cu jante din oţel de 16 inci, cu capace decorative, sistem de informare despre presiunea scăzută în anvelope, faruri anti ceaţă, cruise control cu limitator de viteză, sistem de aer condiţionat şi sistem audio, suport lombar şi suport sub coate pentru scaunul şoferului.

În funcţie de lungimea caroseriei, Proace Van este dotat cu motoare diesel cu un volum de 1.6 litri** (90 CP), cuplat la o transmisie cu cinci trepte sau o unitate de 2.0 litri volum** (150 CP) şi o cutie de viteze mecanică cu 6 trepte.

Comoditatea în utilizare şi deservire, tehnologiile inovative, oportunităţile bine gândite, fac ca automobilul Toyota Proace să fie o soluţie perfectă pentru toţi cei care au de ales un furgon multifuncțional.

Contactaţi (+373) 22 79-14-77 sau comandați un Toyota Proace chiar astăzi.

* Denumirile nivelelor de echipare sunt pur convenţionale, folosite exclusiv pentru comoditate în distribuţia seturilor de parametri ai automobilelor şi pot să difere sau să lipsească în alte acte sau materiale.

** Valoarea specificată este una convenţională şi poate să difere nesemnificativ de capacitatea de lucru al motorului. Informaţii mai detaliate sunt disponibile la Toyota Centru Chișinău “Continent”.

www.toyota.md

P.

Iti place articolul?