in ,

Noul Toyota Proace vine în Moldova. Start înregistrare comenzi preliminare

Articol de: Toyota Moldova

La Toyota Centru Chişinău “Continent” a început oficial startul procesării comenzilor preliminare pentru automobilele comerciale noi de model Proace: un van pentru transportul de pasageri numit Proace Verso şi varianta sa comercială pentru transportul de mărfuri Proace Van.

  • Toyota Proace Verso

A fost creat pentru cei care duc un mod de viaţă activ. Acest automobil multifuncţional se va potrivi ideal pentru călătoriile de familie şi pentru proprietari de afaceri.

Proace Verso este disponibil în trei nivele de echipare (Shuttle, Family sau Premium*) şi caroserii în două variante de lungime (4.959 mm şi 5.309 mm). În funcţie de modelul ales, în habitaclul automobilului pot fi transportaţi confortabil 7, 8 sau 9 pasageri.

Modelul în nivel de echipare Premium* oferă scaune pliabile şi care se deplasează printr-o mişcare; uşi laterale care se deschid fără contact; măsuţe pliabile care oferă o comoditate irezistibilă. Scaunele din faţă cu masaj şi încălzire transformă deplasările în nişte călătorii de clasă premium, iar sistemele auxiliare precum cel de monitorizare a unghiurilor moarte Blind Spot Monitor, ecranul cu proiecţie Head-up Display şi sistemul de acces fără cheie şi de pornire a automobilului Smart Entry & Start, vor asigura o conducere liberă şi simplă.

Proace Verso este dotat cu un motor diesel de 2.0 litri**, care produce 150 de CP şi poate fi cuplat ori la o cutie mecanică, ori la una automată cu şase trepte.

Toate modelele se livrează cu pachetul “Drumuri grele (PDG)”, care prevede un tonaj sporit şi o protecţie mecanică a motorului. Proace Verso mai este dotat cu un sistem anti blocare a frânelor, un sistem de asistenţă în cazul unei frânări de urgenţă, sisteme electronice de distribuire a eforturilor de frânare şi stabilizare, sistem de control al tracţiunii (ASR), sistem de ajutor la pornirea în rampă şi de informare despre presiunea scăzută în anvelope, dar şi cruise control cu limitator de viteză.

  • Toyota Proace Van

Este un automobil comercial puternic pentru un spectru vast de transporturi. Pentru beneficiarii moldoveni, acesta este disponibil în versiunea Base* şi, la fel ca şi Proace Verso, cu două variante de lungime a caroseriei (4.959 mm şi 5.309 mm) şi trei locuri în cabină.

Proace Van are o cabină multifuncţională Smart Cargo cu un perete despărţitor de metal integral, cu orificiu special pentru încălcarea obiectelor de mare lungime şi opţiunea de transformare a scaunelor de pasageri din faţă pentru o capacitate şi mai mare, iar datorită uşilor din spate duble şi uşii laterale mobile, accesul devine uşor şi simplu.

Automobilul este dotat cu jante din oţel de 16 inci cu capace decorative, sistem de informare despre presiunea scăzută în anvelope, faruri anti ceaţă, cruise control cu limitator de viteză, sistem de aer condiţionat şi sistem audio, suport lombar şi suport pentru coate pentru şofer.

În funcţie de lungimea caroseriei, Proace Van este dotat cu motoare diesel cu capacitatea de 1.6 litri (90 de CP, cutie manuală cu cinci trepte) sau de 2.0 litri (150 CP, cutie mecanică cu şase trepte).

Comoditatea în utilizare şi deservire, tehnologiile inovative şi oportunitățile bine gândite fac ca automobilul Toyota Proace să fie o soluţie perfectă pentru toţi cei care au de ales o furgonetă multifuncţională.

Contactaţi numărul de telefon (+373) 22 79-14-77 şi comandaţi un Toyota Proace chiar astăzi!

* Denumirile nivelelor de echipare sunt pur convenţionale, folosite exclusiv pentru comoditate în distribuţia seturilor de parametri ai automobilelor, şi pot să difere sau să lipsească în alte acte sau materiale.

** Valoarea specificată este una convenţională şi poate să difere nesemnificativ de capacitatea de lucru al motorului. Informaţii mai detaliate sunt disponibile la dealerii oficiali Toyota.

P.