in

Noutate pentru Skoda Octavia facelift. Bestseller-ul poate fi comandat cu panou de bord digital

Cel mai popular automobil marca Skoda, Octavia facelift, a primit o dotare opţională nouă, una pe care producătorul auto nu a ţinut să o anunţe cu mare tam-tam. Astfel, viitorilor clienţi li se va pune la dispoziţie un panou de bord complet digital, exact ca şi cel care a debutat în premieră pe noul Karoq!

Vezi şi: (video) Test Drive: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG

skoda octavia 4 4 26
Panoul de bord standard

Respectiv, noul panou de bord va putea afişa diverse informaţii în patru regimuri-teme: Clasic, Digital, Informativ, Minimalist. Aceste teme se deosebesc iniţial una de alta şi sunt adaptate pentru diverse cerinţe ale şoferilor. Cel clasic va afişa pe marginile panoului de bord două ceasuri, ale vitezometrului şi turometrului, iar informaţia suplimentară va apărea între acestea.

2017 08 17 digital instrument panel

Formatul digital permite afişarea informaţiei pe toată suprafaţa ecranului, fie de pe sistemul de navigaţie, fie de pe cel multimedia. În acest caz turaţiile motorului şi viteza de rulare va fi indicată sub formă de cifră în partea inferioară a ecranului.

Tema informaţională este dedicată pentru o afişare mai comodă şi maximă a tuturor informaţiilor. Concomitent poate fi văzută o hartă a sistemului de navigaţie, viteza de rulare, treapta aleasă, informaţii despre recunoaşterea indicatoarelor rutiere, timpul total aflat la volan şi multe altele. Iar modul minim va afişa pe ecran doar cele mai importante informaţii pe lângă două ceasuri.

Potrivit informaţiilor din configuratorul oficial, o astfel de opţiune interesantă şi în acelaşi timp utilă costă 8.900 de coroane cehe sau după cursul de schimb actual, puţin peste 350 de euro.

Vezi şi: (video) Skoda explică în detalii avantajele panoului de bord digital pe care l-a introdus în premieră pe Karoq