in ,

O betonieră s-a răsturnat peste un supercar BMW i8. Componenta maşinii care le-a salvat viaţa pasagerilor

Un accident petrecut în California a pus la încercare structura de rezistență a unui BMW i8. O betonieră s-a răsturnat peste supercarul german, iar ambii pasageri au scăpat cu viață.

511090l

Rubrica de accidente exotice trebuia să marcheze și prezența unui BMW i8, supercarul celor de la Munchen, căzut victimă unui accident destul de serios în California, Statele Unite. Potrivit autorităților, supercarul a fost făcut sandviș de o mașină care transporta ciment.

Mai exact, în zorii zilei, un pick-up încărcat cu scule de grădinărit s-a lovit frontal cu un camion care transporta ciment, adică o betonieră. În urma impactului, aceasta s-a răsturnat lateral, chiar peste BMW-ul i8, în interiorul căruia se aflau un bărbat și o femeie, de 40, respectiv 49 de ani.

816327l

Poliția susține că ambii au fost transportați la spital, fiind răniți dar în afara oricărui pericol. Unul dintre ceilalți șoferi a fost și el destul de norocos. Deși a ajuns în stare gravă la spital, condiția lui s-a îmbunătățit.

Faptul că ce doi pasageri din i8 au scăpat cu viață, confirmă rigiditatea celulei de siguranță, construită din fibră de carbon. Echipa de intervenție a fost nevoită să o distrugă pentru a-i putea elibera pe cei doi pasageri.

223400l

Sursa: Automarket

Iti place articolul?