in , ,

O decapotabilă mai puternică nu găsiţi! Brabus a modificat Mercedes-AMG S65 Cabriolet

Atelierul de tuning Brabus a prezentat un nou proiect care are la bază decapotabila Mercedes-AMG S65. Rezultatul care întrece orice imaginaţie va putea fi admirat de vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt.

Pentru a deţine titlul de „cea mai rapidă şi mai puternică decapotabilă din lume”, inginerii din Bottrop în primul rând au mărit volumul motorului biturbo cu 12 cilindri, de la 6.0 la 6.3 litri. De asemenea, l-au înzestrat cu noi cilindri şi biele din oţel mai dur, dar şi nişte turbo compresoare mai largi decât cele montate din uzină.

Automobilul cu patru locuri mai dispune de noi sisteme de admisie şi evacuare, o cutie de viteze automată cu şapte trepte resetată şi un diferenţial spate cu alunecare limitată de la Brabus, care se poate bloca în proporţie de 40%.

Toate cele menţionate mai sus au permis mărirea puterii totale cu 270 de CP, iar cuplul maxim la standul dinamometric a atins 1.500 Nm. Pe maşină însă Brabus îl va limita la 1.200 Nm.

Acum decapotabila Mercedes accelerază de la 0-100 de km/h în 3.9 secunde, cu 0.2 secunde mai repede decât una făcută de AMG. Viteza maximă poate atinge 350 de km/h.

Automobilului i-a mai fost instalat un sistem de evacuare a gazelor de eşapament activ, a cărui sunet poate fi schimbat printr-un buton de pe volan, o suspensie resetată, inserţii suplimentare din fibră de carbon, jante de 21 de inci şi anvelope cu dimensiuni de 255/35 în faţă şi 295/30 în spate.

Brabus propune clienţilor interesaţi să cumpere decapotabile cu 900 de cai gata făcute, ori să le modifice pe cele care sunt în proprietatea acestora. Preţurile nu au fost deocamdată anunţate.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?