in ,

Ofertă specială! Beneficiază de un preţ redus şi un cadou pentru un Nissan X-Trail în echipare maximă

Articol de: Nissan Moldova

Dealerul Nissan în Republica Moldova anunţă o ofertă promoţională fără precedent. Noul Nissan X-Trail facelift, dotat cu un motor diesel de 2.0 litri (180CP/380Nm), un sistem de tracţiune integrală şi cu o cutie de viteze automată, este oferit în echipare maximă la un preţ avantajos.

Mai mult, un motiv în plus îl constituie reducerea de 1.000 de euro, dar şi un set de anvelope de iarnă oferite cadou!

Nissan X-Trail – o combinație a calității, designului și a celor mai avansate tehnologii japoneze într-un singur automobil. Sistem inteligent de frânare de urgenţă cu funcţie de recunoaștere a pietonilor, patru camere video cu vedere la 360 de grade, faruri LED adaptive și un habitaclu incredibil de spațios.

Prețuiți clipa, doar acum, cel mai comercializat crossover din lume Nissan X-Trail în echipare maximă, este oferit cu o reducere de 1.000 € şi cu anvelope de iarnă cadou!

Iată lista de dotări:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Nissan X-Trail – produs în Japonia! Profită de promoția valabilă până pe 31 decembrie 2018. Oferta este valabilă şi în limita stocului disponibil. Nu rataţi şansa!

https://youtu.be/dc_FKSuqfek

https://www.youtube.com/watch?v=l6RYjcIET2c

Înscrierea la test drive cu Nissan X-Trail se poate face prin telefon 0(22) 205 800 sau online AICI.

Doriţi să aflaţi mai multe detalii, să rezervaţi un test-drive, să cunoaşteţi mai bine viitorul dvs Nissan? Vă stăm la dispoziţie şi ne puteţi găsi pe adresa: mun. Chişinău, str. Petricani 17, tel. 0(22) 205 800.

P.

Iti place articolul?