in ,

Peste 1000 de încălcări, inclusiv accidente, în ultimele 24 de ore. INP anunţă unde a pus maşini capcană

În ultimele 24 de ore peste 400 de inspectorii de patrulare au activat pe drumurile și traseele din țară pentru ca fiecare cetățean să ajungă în siguranță acasă. Din păcate, nerespectarea regulilor de circulație a provocat 10 accidente rutiere, unde 16 persoane au primit diferite traumatisme, iar o persoană şi-a pierdut viaţa.

Acțiunile desfășurate de INP au scopul ca fiecare conducător auto să conștientizeze importanța respectării regulilor de circulație. Însă, majoritatea, din neatenție sau din altă cauză încalcă RCR.

Astfel, în ultimele ore, peste 1.000 de șoferi au fost depistați conducând cu abateri de la legislaţie, dintre care circa 700 au depășit limita de viteză. Dintre aceştia 14 se aflau în stare de ebrietate la volanul mașinii, opt conduceau fără permis de conducere, iar alți şapte aveau geamurile umbrite.

INP ţine să menţioneze că anume astfel de încălcări, în majoritatea cazurilor, duc la consecințele grave cu persoane decedate și traumatizate.

Astăzi mașinile capcană activează pe traseele R1, R3, R6, M5, strada N. Iorga și Decebal din Bălți, șos. Hâncești și strada Calea Ieșilor din Chișinău.

Amintim că o parte din aceste autovehicule au, mai nou, numere de înmatriculare civile.

Vezi şi: (video) Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă acţiuni speciale şi zilnice pe parcursul lunii august

buton subscribe