in ,

Poliţia anunţă ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore şi numărul drumurilor care mai sunt blocate

Situaţia din ultimele 24 de ore de pe teritoriul Republicii Moldova a fost evaluată de poliţie şi avem posibilitatea să analizăm un rezumat al celor întâmplate. Aflăm că în jur de 2.000 de angajaţi ai INP împreună cu 261 de unităţi de transport au patrulat în regim sporit drumurile din ţară.

Până la această oră 31 de drumuri locale mai rămân blocate, în timp ce traseele naţionale sunt accesibile pentru circulaţia rutieră. Totodată, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 64 de accidente rutiere şi derapări a automobilelor din cauza deplasării cu anvelope de vară, a vitezei excesive şi a nerespectării distanţei dintre maşini.

Vezi şi: Imagini filmate cu drona. Iată cum zeci de şoferi circulă cu dificultate pe şoseaua Chişinău-Leuşeni

Pe parcursul nopții de 21 spre 22 aprilie curent, în pofida avertizărilor de a limita circulația cu automobilele care nu dispun de cauciucuri corespunzătoare condițiilor meteo, a fost înregistrat un accident rutier în raionul Orhei în apropierea satului Mălăiești. Într-o maşină se aflau două persoane în vârstă de 24 de ani şi cu părere de rău una nu a supravieţuit.

Conform statisticilor, numărul de telefon “902” au fost apelat de 835 de ori. în circa 400 de cazuri a fost solicitat ajutor în urma: blocării traseelor, a unităților de transport blocate în trafic, accidentelor rutiere, unităților de transport sau altor bunuri deteriorate în urma căderilor de copaci.

Vezi şi: Mai sunt trasee blocate. Iată ce recomandă INP pentru cei care pornesc la drum înainte de Paştele Blajinilor

Iti place articolul?