in ,

Porsche anunță versiunea Platinum Edition pentru Cayenne

Porsche pune la dispoziția clienților săi o versiune specială a modelului Cayenne care se va numi Platinum Edition. Aceasta va fi disponibilă pentru versiunile Cayenne Diesel și Cayenne S E-Hybrid, poate fi deja comandată de către clienții europeni, în timp ce primele exemplare vor ajunge la Chișinău deja în iulie.

Cayenne Diesel

Chiar dacă pare a fi o versiune specială superficială, cei care au posibilitate să procure un asemenea model vor obține un avantaj considerabil. Ideea este că prețul de start în Moldova a unui Cayenne Diesel pornește de la 70.300 euro, în timp ce un Cayenne Diesel Platinum Edition costă 75.500 euro.

P16_0363_a5_rgb

Ideea este că în schimbul celor 5.000 euro, clienții vor primi opțiuni care costă aproape 10.000 euro, printre acestea accente de culoare neagră la exterior, farurile bi-xenon dotate cu sistemul Porsche Dynamic Light System și jante de 20 inch RS Spyder. În interior va putea fi găsit sistemul audio de înaltă fidelitate Bose, scaunele sport tapițate cu piele și Alcantara reglabile electric pentru pasagerii față , oglinzile retrovizoare cu efect anti orbire, sistem de asistare la parcare și câteva logouri Platinum Edition pentru a distinge noul model de celelate versiuni.

Cayenne Diesel

P16_0362_a5_rgb

P16_0364_a5_rgb