in ,

Porsche Digital, Inc. s-a deschis în Silicon Valley. Află cu ce planuri au venit nemţii acolo

Compania Porsche şi-a deschis o nouă structură în renumita regiune Silicon Valley, pe care a numit-o Porsche Digital, Inc. Acestă subdiviziune va colabora cu dezvoltatorii de tehnologii noi şi cu firmele care sunt cu capital de risc.

Brandul german speră că prin această apropriere de companiile care sunt lideri în high-tech, dar şi de cele tinere care dezvoltă proiecte ambiţioase (startup), îi va permite să găsească soluţii tehnice mult mai rapid, pe care ulterior le va folosi în propriile nevoi.

Vezi şi: Porsche şi Audi îşi unesc forţele pentru a dezvolta automobilele viitorului

Porsche Digital 0

Porsche Digital, Inc. face parte din structura Porsche Digital GmbH, creată anul trecut şi care finanţează dezvoltarea diverselor tehnologii electronice.

În noul oficiu vor activa circa 100 de specialişti, iar scopul lor principal va fi digitalizarea, crearea unei reţele virtuale între automobile şi mobilitatea “inteligentă”.

Şeful Porsche Digital Thilo Koslowski, un fost vicepreşedinte al unei companii analitice Gartner şi care are o experienţă de 20 de ani în industria auto a menţionat:

“Automobilul este un dispozitiv mobil ideal al viitorului, iar viitorul se scrie anume în Silicon Valley”.

Porsche Digital 1

Porsche va încerca să realizeze conexiuni şi parteneriate cu giganţii IT pentru ca să-i combine împreună într-un ecosistem digital. Primele investiţii au fost făcute deja în compania cu fonduri de risc E.ventures US.

Vezi şi: Porsche a deschis peste Prut un centru pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale