in ,

Porsche Moldova vine cu o reacţie faţă de campania de rechemare în service organizată în Europa

Porsche Moldova a venit cu o reacţie după ce tot mai mulţi proprietari de automobile germane din ţara noastră au aflat de campania de rechemare în service organizată în Europa. Vizate în această situaţie sunt doar SUV-uri Porsche Cayenne.

Din cauza unor încălcări a reglementărilor din domeniul poluării aerului, concernul german Porsche recheamă în Europa circa 21.500 automobile Porsche Cayenne, echipate cu motorul V6 diesel de 3.0 litri, care au fost date în exploatare între anii 2014-2017 (cu motoare adaptate normelor Euro 6).

Potrivit reprezentaţilor mărcii în Moldova, deţinătorii locali de maşini Porsche Cayenne nu trebuie să-şi facă nicio grijă pentru că nu au automobile defectate sau care poluează aerul în exces.

În Republica Moldova Porsche AG oferă automobile adaptate standardelor ecologice Euro 4. Înlocuirea software-ul (recall-ul din Europa) se referă la automobilele Porsche Cayenne 3.0 V6, a căror propulsoare corespund standardului ecologic Euro 6.

Totuşi, chiar dacă există câteva maşini care urmează a fi revizuite şi în Moldova, reprezentanţa locală Porsche va anunţa oficial despre acest lucru şi va invita posesorii unor astfel de maşini în service pentru a le fi înlocuit doar software-ul.

What do you think?