in ,

Poze spion: Aston Martin DB11 Volante a ieşit fără camuflaj pe Nurbugring

Pe circuitul german Nurburgring, fotografii Automedia au surprins pentru AutoBlog.MD prototipul de teste al variantei decapotabile a modelului Aston Martin DB11. Noutatea va fi numită DB11 Volante şi ar putea fi prezentată într-un timp foarte scurt.

Pe de altă parte, unele informaţii arată că noul Aston Martin se pregăteşte pentru un debut spre sfârşit de an, pentru ca public să fie arătat la Salonul Auto de la Geneva, în 2018.

Potrivit fotografiilor de care dispunem, cele mai multe schimbări această maşină le va suferi în partea posterioară. Construcţia originală a maşinii va permite instalarea mecanismelor ca sunt necesare pentru acoperişul moale.

În acelaşi timp, partea frontală a automobilului este lipsită de camuflaj şi practic repetă aceleaşi forme pe care le are şi coupeul.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Aston Martin DB11

Caracteristici tehnice oficiale despre această decapotabilă nu sunt cunoscute. Cel mai probabil sub capotă va fi instalat acelaşi propulsor de 5.2 litri cu 600 de CP de pe coupe. Însă, datorită faptului că are un acoperiş rabatabil, greutatea maşinii va creşte şi respectiv dinamica va fi puţin mai mică.

Totodată, chiar dacă nu va impresiona prin dinamică aşa ca un DB11 obişnuit, atunci prin preţ la sigur, deoarece modelele decapotabile sunt mereu mai scumpe.

Noul Aston Martin DB11 Volante ar putea primi şi o versiune cu motor V8 twin-turbo de la Mercedes-AMG.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?