in ,

Poze spion: Cadillac CT6 facelift este testat în Europa

Compania Cadillac a demarat testele pe drumuri publice a modelului său vârf de gamă CT6, pe care îl va prezenta în curând în variantă actualizată. Interesant este că fotografii Automedia au surprins un prototip de teste nu în SUA, ci pe drumurile din Europa, maşina fiind înmatriculată în Germania.

Cadillac CT6 Facelift poze spion 2

Potrivit ultimelor informaţii, sedanul ar putea primi un design exterior nou, făcut în stilul conceptului Cadillac Escala. În particular vorbind, maşina va prelua de la concept forma grilei radiatorului, dar şi blocurile optice înguste, poziţionate orizontal comparativ cu cele parţial verticale pe care le are modelul actual.

cadillac escala concept 14

Cadillac CT6 a fost anunţat în anul 2015, iar în vânzare a fost scos cu un an mai târziu. Un astfel de facelift făcut în grabă ar putea fi motivat de faptul că mulţi clienţi ai brandului s-au arătat interesaţi de prototipul Cadillac Escala, prezentat în anul 2016. Potenţialii cumpărători şi-au dorit să afle când va fi lansat pe piaţă un astfel de automobil, însă marca a anunţat din start că nu planifică să producă conceptul în serie.

Vezi şi: (foto/video) Cadillac prezintă la Pebble Beach 2016 sedanul Escala Concept

Luându-se în considerare grila mărită a radiatorului, se poate presupune că CT6 facelift va primi motoare noi sau unele mai puternice. Actualul model este oferit cu un V6 bi-turbo de 3.6 litri şi cu 404 CP, alături de o unitate hibridă cu 335 de CP.

Există zvonuri că ar putea fi instalat un agregat V8 modificat, de 6.2 litri, preluat de la supercarul Chevrolet Corvette.

Premiera oficială a lui Cadillac CT6 facelift va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Detroit, la început de 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION