in ,

Poze spion: Chevrolet îi va menţine popularitatea modelului Malibu printr-un facelift

Chevrolet Malibu facelif a fost surprins la teste, în preajma unui poligon a concernului General Motors, de către fotografii Automedia.

Automobilul va beneficia în scurt timp de nişte actualizări modeste, care îl va ajuta să se menţină proaspăt în vânzărilor sedanurilor de dimensiuni medii.

În timp ce generația actuală este mai populară decât predecesorul său, Chevrolet nu se odihnește şi nu se opreşte aici. Prototipul acoperit cu un strat gros de camuflaj sugerează că partea frontală, cât şi cea posterioară, vor suferi schimbări vizibile, deși cel mai probabil acestea vor afecta doar componentele de iluminat, bare de protecţie şi grila radiatorului.

Este greu acum de observat ceva la interior, însă ne putem aştepta la implementarea unor soluţii de design aşa cum s-a făcut şi în modelul Equinox. De asemenea, lista de tehnologii avansate de asistență pentru șoferi va fi extinsă.

Gama de motoare ar putea fi completată cu o unitate turbo diesel de 1.6 litri, folosită şi de modelele Cruze sau Equinox, cuplată la o transmisie automată cu nouă trepte.

Premiera lui Chevrolet Malibu facelift ar trebui să aibă loc în primăvara anului viitor.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?