in ,

Poze spion: Hyundai KONA va fi o sursă de inspiraţie pentru noua generaţie Santa Fe

Noua generaţie Hyundai Santa Fe este deja testată pe circuitul german Nurburgring. Premiera maşinii ar fi programată pentru începutul anului 2018.

Fotografii Automedia au surprins special pentru AutoBlog.MD un prototip pre-serie, prin care putem vedea deja clar că noul Santa Fe se va deosebi foarte mult de modelul care se mai vinde în prezent.

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 3

Designul noului SUV va fi cel mai probabil inspirat din formele modelului Hyundai KONA, cel puţin la capitolul blocuri optice şi grila radiatorului. Corpurile de iluminat vor fi aranjate la două nivele şi vor avea mai multe componente LED decât are KONA, iar grila radiatorului va fi reprezentată de Cascading Grille, cea care va fi instalată pe toate modelele noi care urmează a fi lansate.

Vezi şi: (video) Detalii despre noul Hyundai KONA de la premiera sa europeană. Dotări şi caracteristici

Din informaţii neoficiale aflăm că gama de motoare va fi compusă dintr-un benzinar natural aspirat de 2.4 litri, unul turbo de 2.0 litri şi o altă unitate de 3.5 litri. Propulsoarele diesel vor avea un volum de 2.0 şi 2.2 litri.

Ceva mai devreme am aflat că Hyundai planifică să lanseze până în 2020 alte două maşini de teren noi. Una dintre ele se va poziţiona în clasa SUV-A, cu o treaptă mai jos decât noul KONA.

Vezi şi: Hyundai: Noul Kona va avea o versiune electrică. Alte două SUV-uri noi vor apărea până în 2020

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 0

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 1

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 2

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 4

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 5

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 6

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 7

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 8

Hyundai Santa Fe 2019 poze spion 9