in ,

Poze spion: Land Rover pregăteşte deja modelul Range Rover Velar SVR

Chiar dacă încă nu a apărut în vânzare noul Range Rover Velar, iată că producătorii îi pregătesc deja o versiune sport marca SVR.

Un prototip al modelului a fost surprins pentru AutoBlog.MD de către fotografii Automedia pe Nurburgring şi prin împrejurimi.

Chiar dacă formele maşinii sunt ascunse sub camuflaj, deja acum se poate spune că noul Velar SVR va primi un kit exterior aerodinamic revizuit, nişte roţi mai mari în dimensiuni, dar şi o suspensie care îi va micşora garda la sol. De asemenea vor fi instalate mecanisme de frânare mai performante.

Vezi toate detaliile despre noul Velar: (foto/video) Premieră mondială: Range Rover Velar

Din informaţii neoficiale ale presei britanice aflăm că noul SUV sport va primi sub capotă un V8 de 5.0 litri modernizat, a cărui putere va varia între 510 şi 550 CP. Cuplul maxim va ajunge undeva la 680 de Nm.

Deocamdată nu se cunoaşte când ar putea fi prezentat Range Rover Velar SVR, iar la Salonul Auto de la Frankfurt ar fi cam devreme să se întâmple un astfel de lucru. Britanicii întâi planifică să vândă cât mai multe modele obişnuite, iar după aceasta vor scoate versiunea performantă.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION