in ,

Poze spion: Noul Volkswagen Jetta ar putea fi făcut în stilul modelului Arteon

Volkswagen va prezenta în curând noua generaţie Jetta şi aceasta va debuta mai întâi pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Drept dovadă servesc nişte poze spion făcute de fotografii Automedia, în care o maşină de teste a fost surprinsă pe drumuri publice locale.

De menţionat că actuala generaţie VW Jetta a fost lansată în îndepărtatul an 2010 şi producătorul a decis să o adapteze cât de curând posibil la cerinţele moderne.

Noul model se va alege cu blocuri optice noi şi cel mai probabil acestea vor integra şi luminile de zi. Împreună cu o nouă grilă a radiatorului, faţa maşinii va aminti de modelele Arteon şi chiar Phideon.

Camuflajul intens ascunde o caroserie de dimensiuni mai mari, iar portierele posterioare care au crescut în mărimi indică despre faptul că pasagerii de pe bancheta din spate se vor bucura de mai mult spaţiu.

De asemenea, noua Jetta va avea o linie a acoperişului care ar fi inspirată din cea a conceptului New Midsize Coupe, care s-a transformat deja în China în modelul de serie Volkswagen Lamando.

La baza noii generaţii VW Jetta ar trebui să stea platforma MQB, care îi va reduce din greutate. Aceasta va fi compatabilă cu o suspensie independentă pe puntea din faţă, dar şi cu motoare TSI şi TDI cu volume cuprinse între 1.0 şi 2.0 litri.

Premiera modelului ar putea avea loc în luna decembrie a acestui an, la Salonul Auto de la Los Angeles.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?