in ,

Poze spion: Noul Volkswagen Touareg, văzut aproape fără camuflaj pe străzile din Germania

Noua generaţie Volkswagen Touareg este testată în aceste zile în zona de nord a Germaniei, după ce anterior am văzut un prototip tocmai în Africa de Sud.

SUV-ul este gata pentru producţia de serie, însă în faţa fotografilor Automedia acesta nu s-a prezentat dezgolit complet.

Noul VW Touareg poze spion 15

Designul exterior al modelului nu va fi ceva revoluţionar, însă cele mai interesante lucruri se vor ascunde în habitaclu.

Interiorul rămâne un mister pentru moment, dar nu ar trebui să existe prea multe surprize în comparație cu restul gamei actuale Volkswagen. Acolo ar trebui să apară un sistem multimedia nou, un design diferit al planşei de bord şi consolei centrale faţă de modelul precedent, dar şi mai mult spaţiu.

Noul VW Touareg poze spion 20

În ciuda faptului că este puțin mai mare în dimensiuni, modelul Touareg din gama anului 2018 va cântări mult mai puțin decât cel actual. Asta datorită, în special, platformei MLB Evo de înaltă performanță, care este împărţită cu cele mai recente modele Audi Q7, Bentley Bentayga și viitoarele Porsche Cayenne sau Lamborghini Urus.

La capitolul motorizări, VW va pune accent pe mai multe unităţi hybrid şi plug-in hybrid, alături de agregate tradiţionale. În viitor nu se exclude şi apariţia unei versiuni pur electrice.

Premiera noii generaţii VW Touareg ar putea avea loc în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION