in ,

Poze spion: Până când zăpada nu s-a topit, noua generaţie Toyota Auris e la teste în Suedia

Noua generaţie Toyota Auris este deja în curs de dezvoltare. Dovadă sunt aceste fotografii făcute de spionii Automedia pentru AutoBlog.MD în nordul Suediei, acolo unde specialiştii niponi profită de ultimele zile de iarnă din Europa.

Toyota va plasa un accent deosebit pe a face noul Auris mai compact, mai atractiv, deoarece joacă un rol de lider în vânzările de automobile hibride la nivel european. Pentru a atinge acest obiectiv, compania va sublinia punctele sale forte și va încerca să corecteze principalele sale neajunsuri.

Cea mai importantă schimbare se aşteaptă la nivel de platformă. Noua Toyota Auris ar putea avea la bază arhitectura TNGA, cea care a fost implementată şi pe crossoverul C-HR.

Vezi şi: (video) Test Drive: Toyota C-HR 1.2 Turbo CVT – Premieră

Respectiv, acest lucru va aduce nu numai greutatea şi numărul de piese necesare pentru fabricare, ci şi îi va mări rigiditatea. Acestea la rândul lor vor aduce modelului o dinamică mai bună, iar motoarele vor fi mai eficiente.

Maşina văzută la teste este un prototip camuflat, cu faruri provizorii şi ascuns sub caroseria unui model actual, de aceea nu se poate vedea deocamdată nicio schimbare la nivel estetic.

Noua generaţie Toyota Auris ar putea fi prezentată tocmai la sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2018. Chiar şi aşa, până atunci vom mai face rost de imagini spion în care modelul ni se va descoperi treptat.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?