in ,

Poze spion: A şasea generaţie Chevrolet Camaro se pregăteşte de un facelift

A şasea generaţie a popularului model Chevrolet Camaro va trece în curând printr-un facelift. Fotografii Automedia au reuşit să surprindă pentru AutoBlog.MD tocmai patru versiuni derivate a coupeului.

Chevrolet Camaro facelift poze spion 50

Din setul de imagini care ne-a fost expediat, se pot observa modelele camuflate Camaro ZL1, 1LT, SS Coupe şi SS Convertible. Toate vor beneficia de un refresh la mijloc de viaţă şi acestea vor afecta atât exteriorul, cât şi interiorul.

La exterior, profilul musculos al maşinii va rămâne neschimbat, iar revizuirile se vor face cel mai mult în partea frontală şi posterioară. Acolo ar trebui să apară noi bare de protecţie, dar şi blocuri optice modificate.

Chevrolet Camaro facelift poze spion 48

În habitaclu, Chevrolet va monta sisteme multimedia actualizate după ultimele tendinţe de pe piaţă, noi tipuri de tapiţerie, etc.

La capitolul mecanică, se aşteaptă ca motoarele actuale cu patru, şase şi opt cilindri să primească un surplus de putere. De asemenea, ar putea reveni în gamă varianta Z/28. Noua transmisie cu 10 trepte prezentată pe modelul curent ZL1 va fi prezentă mai pe toate maşinile şi o va înlocui pe cea cu opt rapoarte.

Chevrolet Camaro facelift poze spion 4

Chevrolet Camaro facelift ar trebui să fie scos în vânzare deja în toamna anului 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION