in ,

Poze spion: Se pregăteşte de lansare? Impunătorul BMW X7 face tururi pe Nurburgring

Văzut de mai multe ori anterior pe drumuri publice, de această dată fotografii Automedia ne-au trimis poze cu noul BMW X7 care este în faza de teste pe circuitul german Nurburgring.

Deocamdată nu se ştie o dată exactă a premierei, însă la sigur SUV-ul german este dezvoltat concomitent cu prima maşină de teren Rolls-Royce şi nu se exclude faptul că acestea vor împărţi componente.

Noul BMW X7 este codificat sub numele G07 şi va avea la bază platforma CLAR, cea folosită şi de generaţia actuală Seria 7. În acelaşi timp, potrivit unor surse, de la modelul X5 va prelua suspensia şi tracţiunea, care pe X7 va fi integrală sau pe puntea din spate.

Gama de motoare va fi compusă din unităţi cu un minim de şase cilindri, iar în varianta de top va fi pus la dispoziţie imensul V12 de 6.0 litri de pe 760i (544 CP şi 750 Nm). De asemenea ar putea fi introdusă o versiune hibridă a lui X7 care va avea un sistem de propulsie modernizat şi preluat de pe X5 xDrive40e.

Habitaclul va putea ascunde până la şapte locuri pentru pasageri, iar nivelul de lux ar putea fi unul care nu s-a mai văzut niciodată pe un BMW, chiar mai premium decât pe aceeaşi Seria 7.

BMW a anunţat deja că noul X7 va fi construit la uzina din Spartanburg, statul Carolina de Nord, SUA. Se presupune că preţul de start al unui exemplar va fi de 130.000 de euro, iar anual se vor construi cel mult 45.000 de unităţi.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?