in ,

Poze spion: Se pregăteşte un mic facelift pentru BMW Seria 1, iar noua generaţie a ieşit la teste

Noua generaţie BMW Seria 1 a trecut deja într-o fază de teste pe teren. Maşina actuală urmează a fi înlocuită în 2019 cu un nou model bazat pe MINI Countryman cu tracţiune pe puntea din faţă.

Primele imagini spion făcute de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD ne arată formele automobilului compact.

Noua generaţie BMW Seria 1 nu va avea un design care se va deosebi radical de ceea ce vedem în prezent. Din informaţii, partea frontală va adopta acelaşi stil care a fost aplicat şi pe noua Seria 5. Noile blocuri optice cu elemente hexagonale pentru lumini de zi va pune modelul în rând cu toate noutăţile.

În habitaclu va apărea un panou de bord nou, dar şi o consolă centrală modificată după ultima modă a BMW. Calitatea materialelor de asemenea se va îmbunătăţi, iar spaţiul de la umeri şi picioarele pasagerilor va creşte.

Vezi şi: (foto) Viitoarea generaţie BMW Seria 1: Noi informaţii şi randări

Lipsa unui diferenţial spate va contribui la volumul portbagajului. Acesta ar putea fi mai mare de 360 de litri.

De asemenea, potrivit informaţiilor neoficiale, gama de motoare noul BMW Seria 1 o va împărţi cu cele ale unor modele MINI, dar şi cu X1. Versiunile de bază ar putea avea dieseluri sau benzinare turbo cu trei cilindri şi un volum de 1.5 litri.

Vezi şi: Poze spion: Teste prin Munchen cu BMW Seria 2 Active Tourer facelift

Ca şi generaţia curentă, standard maşina va veni cu o tracţiune pe puntea din faţă. Marea surpriză pe care BMW ar pregăti-o ar fi o versiune hibridă compusă dintr-un benzinar de 1.5 litri conectat la un electromotor, combinaţie care va avea nişte emisii care nu vor depăşi 50 de g/km.

Până când se pregăteşte noul model, BMW va prezenta în scurt timp un mic facelift pentru generaţie curentă. Acestea vor afecta atât grila radiatorului şi blocurile optice, cât şi habitaclul.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?