in , ,

Poze spion şi video: Noul Renault Megane R.S. se duelează cu modelul vechi pe Nurburgring

Noul hatchback sport Renault Megane R.S. se mişcă tot mai încrezător spre premiera sa publică care va avea loc în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Până atunci, specialiştii setează maşina până în cele mai mici detalii, ieşind cu două prototipuri pre-serie la teste pe circuitul german Nurburing, acolo unde fotografii Automedia au văzut cum motoarele le sunt turate la maxim.

Noul Renault Megane R.S. va primi o bară de protecţie frontală cu nişte guri de aerisire masive, un difuzor din fibră de carbon, dar şi o gardă la sol micşorată. Se pot observa şi plăcuţele cu denumirea 4Control pe portiere, fapt care indică prezenţa unui sistem care fac directoare şi roţile din spate.

Un sistem de tracţiune integrală ar putea fi oferit ca dotare opţională, însă nu se exclude ca maşina să aibă doar o tracţiune pe puntea din faţă.

Vezi şi: (foto) Imagini cu interiorul şi exteriorul noului Renault Megane R.S. au ajuns pe internet

Oficial se ştie doar că modelul va fi disponibil la alegere cu o transmisie mecanică sau una robotizată cu dublu ambreiaj. Informaţii fixe despre unitatea de propulsie de sub capotă nu se cunosc, însă se zvoneşte că acolo va sta o unitate bi-turbo de 1.8 litri, montată şi pe sportcarul Alpine A110.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Iti place articolul?