in ,

Poze spion: Utilitarele Peugeot Partner şi Citroen Berlingo îşi vor schimba curând generaţia

Peugeot şi Citroen îşi pregătesc modelele gemene Partner şi Berlingo pentru o actualizare majoră. Noile generaţii ale utilitarelor au fost surprinse deja la teste pe drumuri publice de către fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD.

Ambele automobile ascund sub camuflaj caroserii de serie, lucru care nu face decât să confirme că premiera modelelor va avea loc în viitorul apropiat, până la sfârşitul acestui an.

Peugeot Partner 2018 poze spion 1
Peugeot Partner

Ambele maşini vor creşte şi în dimensiuni. Pentru comparaţie, a doua generaţie a modelelor se laudă cu un compartiment pentru transportul mărfurilor de 3.7 metri cubi, în timp ce alţi concurenţi oferă deja standard 4.2 metri cubi de spaţiu.

Din informaţii preliminare mai aflăm că se va mări şi sarcina maximă. În prezent, varianta automobilelor cu ampatament alungit pot duce până la 900 de kilograme.

Sub capotă vor fi instalate noi generaţii de propulsoare de 1.6 litri care vor asigura un cuplu cât mai mare şi un consum cât mai redus de carburant.

Citroen Berlingo 2018 poze spion 1
Citroen Berlingo

Împreună cu cei doi fraţi gemeni produşi de grupul PSA, vor fi lansate şi modele analogice sub mărcile Opel şi Vauxhall, care vor primi motoare de la GM. Respectiv, până la sfârşit de an trebuie să vedem pe piaţă patru maşini comerciale noi. Vânzările lor vor începe în 2018.

Berlingo spyshots 02
FOTO: parkers.co.uk

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Peugeot Partner:

Citroen Berlingo: