in , ,

LOLLOL

Poziţia atelierului SevenForce, vizat în accidentul recent cu implicarea unui Porsche 911

Vă mai amintiţi de accidentul cu implicarea unei decapotabile sportive marca Porsche, care a ieşit recent la iveală şi despre care am scris şi noi, după ce la adresa redacţiei ne-au fost expediate câteva imagini video de la faţa locului?

Ulterior am primit o confirmare că şi poliţia l-a avut înregistrat, însă nu l-a făcut public din oarecare motive, deşi a fost unul grav, în urma căruia un om a ajuns la spital cu traumatisme severe.

Compania SevenForce, atelierul de tuning despre care a existat informaţia că ar fi modificat automobilul în cauză şi l-ar fi testat pe drumurile publice, vine cu o declaraţie oficială în acest sens, explicând ce şi cum s-a întâmplat.

FOTO: deschide.md

Iată textul declaraţiei:

“În seara zilei de 22 iunie 2020, după ce a pierdut controlul asupra unui autoturism Porsche 911, a avut loc un accident rutier cu participarea unuia dintre angajații companiei noastre. Pentru noi, ceea ce s-a întâmplat nu este chiar cea mai plăcută situaţie, având în vedere că o persoană, angajatul nostru, a avut de suferit.

Angajatul nostru care a condus un Porsche 911 a făcut-o după orele de muncă, iar însuşi automobilul nu aparţine vreunui client al companiei. Subliniem încă o dată – mașina nu a fost deservită de compania noastră și nu a suferit modificări la SevenForce, ca să nu mai vorbim de faptul că mașina se afla în general în setările din fabrică.

Accidentul s-a produs în afara orașului, pe un traseu. Șoferul nu a încălcat limita de viteză, însă după ce a fost efectuată o manevră de depăşire într-o curbă, când maşina a ajuns pe o porţiune de carosabil umed, şoferul i-a pierdut controlul volanului, având în vedere că sistemul de stabilitate a fost dezactivat.Din câte cunoaştem, în timpul inspecției preliminare a autoturismului, experții nu au identificat nicio deteriorare gravă care ar fi incompatibilă cu repararea sa.

Ne pare foarte rău că a avut de suferit colegul nostru şi sperăm la recuperarea sa cât mai rapidă.”

Iti place articolul?